Капа доле! Настасић реновира болницу у Ваљеву!

Шта додати?

Фудбал 16.02.2017 | 16:00
Капа доле! Настасић реновира болницу у Ваљеву!
Велико срце Матије Настасића! Српски фудбалски репрезентативац донирао је средства Општој болници у Ваљеву за реконструкцију и санацију Одељења педијатрије.

Како наводи локални портал Уграду.инфо фудбалер Шалкеа, који је рођен у Ваљеву, издвојио је средства и већ су почели радови који подразумевају замену комплетне електроинсталације и расвете, постављање нових подова, замену спољашње са новом ПВЦ столаријом, замену унутрашње столарије, сређивање санитарних чворова и купатила са керамичарским радовима, молерско-фарбарске радове, набавку опреме за кревете...

Након реконструкције побољсаће се инфраструктурни услови педијатријског одељења, а потом ће уследити и активности на набавци медицинске опреме.

Иначе, годишње се на педијатријском одељењу хоспитализује око 1.000 пацијената којима је обезбеђена дијагностика и лечење предвиђено за секундарни ниво педијатријске здравствене заштите.

"Општа болница Ваљево се захваљује г-дину Матији Настасићу на хуманом гесту који ће омогућити одличне  услове хоспитализације нашим најмлађим суграђанима као и њиховим пратиоцима. За болницу оваква помоћ је непроцењива јер се на овакав начин за децу стварају услови какви доликују 21. веку. Надамо се да ће се  и други друштвено одговорни људи или фирме повести за оваквим примером и омогућити да у оквиру наше болнице и  друга одељења добију адекватне услове смештаја", рекао је в.д. директор ОБ Ваљево, др Зоран Ђурић.

Капа доле Матија!

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Једва Цекају,

16.02.2017 16:10

Касније це потајно иставити рацун министарству, мазну лову и цао мари.

ОДГОВОРИТЕ