Хрват на клупи Галатасараја?!

Турски медији пишу да ће Игор Тудор доћи на клупу Галатасараја. Његов садашњи клуб Карадемир Карабукспор: "Не знамо ништа о томе".

Фудбал 16.02.2017 | 14:00
Хрват на клупи Галатасараја?!
Некадашњи хрватски репрезентативац и играч Јувентуса, бивши тренер сплитског Хајдука и солунског ПАОК-а, 38-годишњи Игор Тудор најозбиљнији је кандидат да преузме екипу Галатасараја, која је тренутно трећепласирана у првенству и заостаје пет бодова за водећим Бешикташом.

Галатасарај још није потврдио информацију коју преносе турски медији, који наводе и да је Тудор договорио са челницима истанбулског клуба да потпише уговор на годину и по дана.

Тудор је (и даље) тренер Кадемир Карабукспор, чији званичници кажу да не знају ништа о овоме, односно чекају да се врати из Хрватске, где му се жена порађа.

Тудора су препручили добри резултати са малим Карабукспором, који је у последњих месец дана победио и Галатасарај и Бешикташ, па су челници Галатасараја пожелели да Тудор побеђује на клупи овог клуба.

Постоје две верзије - или ће Тудор одмах преузети Галатасарај или ће то учинити на крају сезоне и наследити 53-годишњег Холанђанина Јана Олдеа Рикеринка, који није испунио очекивања, упркос улагању од 20 милиона евра у тим. 

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар