Николић: Ацо и ја смо све договорили

Предсједник Србије Томислав Николић изјавио је данас да ће грађани вечерас од премијера Александра Вучића сазнати ко ће бити кандидат СНС за предсједника Србије или ће то сазнати сутра.

Србија 14.02.2017 | 14:08
Николић: Ацо и ја смо све договорили
"Мислим да смо скоро све договорили. Можда ће грађани то вечерас чути од Александра. Данас не, а нисам хтио да вас избјегнем", рекао је Николић новинарима у Универзитетској библиотеци у Београду, одговарајући на питање да ли ће бити кандидат за предсједника Србије.

Упитан да ли постоје неки услови које је поставио да би се повукао из председничке трке, Николић је рекао да не постоје.

"Нема услова, ми процјењујемо шта је најбоље за Србију и претпостављам да ће вам то Александар вечерас рећи", рекао је Николић.

Он је рекао да наравно да Александар Вучић може да побиједи, чак и лакше од њега, али да и он може да побиједи.

"Не видим да је лоше да неко мисли (да је Вучић бољи кандидат), али не и да износи тако нешто ако то није став странке", рекао је Николић и додао да је у претходних пет година навикао да неки људи из СНС причају оно што би њему могло да штети.

"Истраживања Галуп медије су била јасна - Александар и ја имамо шансе да побиједимо. Одлучићемо оно што је најбоље за Србију. Не очекујте да неком својом одлуком пореметимо односе у Србији", рекао је Николић.

Упитан да ли постоји могућност да не сарађује са Вучићем ако Вучић буде кандидат, Николић је кратко одговорио: "Не постоји".

Упитан да ли ће се вратити у СНС и бити предсједник те странке, ако Вучић буде предсједник Србије, Николић је рекао да то зависи од тога "да ли ће жељети да се бави политиком".

(Агенције)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

цобер

14.02.2017 13:12

Ја мисли да се ти г. Ниоколичу не требаш бавити политикомБоље иди на универзите и предаји демагогију ту си Но 1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

14.02.2017 13:31

Томо,иди на село и пеци ракију.Пусти младе,од тебе је доста.Док је врема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сасарс

14.02.2017 13:39

Србијо на шта си спала.... Да ова карикатура може бити твој предсједник. Туга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човјек

14.02.2017 13:44

Увати се Томоваче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

14.02.2017 14:36

Никад ми неке ствари неће бити јасне, поред толико високо школованих људи са натпросјечном интелигенцијом, који говоре по два и више језика, да нису у комбинацији за предсједника дрзаве. Сада ми расправљамо дали да му се да и други мандат ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томо

14.02.2017 14:56

Није Србија твоја и Вуцицева видецес како цес проци

ОДГОВОРИТЕ
Name

бск

14.02.2017 18:34

То је нормално да николиц и аца имитирају путина и медведева гледају ста њих два раде у русији а наивни народ гледа турске спанске и индиске серије тако да не виде ниста даље после свих ових серија појави се николиц и ацо и ста друго народ мозе видети то је то

ОДГОВОРИТЕ