Видео - Ђурић: Енглеска је увијек била мој сан!

Репрезентативац Босне и Херцеговине Милан Ђурић признао да није много размишљао кад је стигла понуда од енглеског Бристола, који се бори за опстанак у Чемпионшипу.

Фудбал 16.02.2017 | 10:30
Видео - Ђурић: Енглеска је увијек била мој сан!
Доскорашњи нападач италијанске Ћезене објаснио је у интервјуу за сарајевски "Дневни аваз" своју одлуку да каријеру настави у екипи из другог разреда енглеског фудбала.

"Мој сан увијек је био играти у Енглеској. Када је за мене стигла званична понуда Бристола, одмах сам је прихватио, јер мислим да је било право вријеме да напустим Ћезену. Сити је прошлог љета два-три пута покушавао ступити у преговоре с мојим тадашњим клубом, али се нису могли договорити", рекао је Тузлак.

Послије скоро мјесец дана у Бристолу, Ђурић је био стријелац свог првог гола у црвеном дресу који је његовом тиму донио побједу.

"Управо због чињенице да нам је мој први гол донио три бода, био сам веома срећан".

Ђурић наравно има и једну малу "замјерку" на живот у Бристолу.

"Бристол је велики град. Супер изгледа и има све што треба за фин живот, па и море, које није далеко. Италија је Италија, годинама сам је много заволио, али ни овдје није лоше. Смета ми што често пада киша и што су велике гужве, на шта у Ћезени нисам навикао, али све је то дио посла", додао је он.



Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Несо

16.02.2017 18:06

Милане зивио ти нама и да је са срецом.

ОДГОВОРИТЕ