Видео: Најжешће тениско ривалство на великом платну!

Филм "Борг и МцЕнрое" који описује ривалитет двојице легендарних тенисера Бјерна Борга и Џона Мекинроа од јесени ће моћи да погледа и публика у Србији.

Тенис 04.03.2017 | 19:45
Видео: Најжешће тениско ривалство на великом платну!
Филм је режирао дански редитељ Јанус Мец Педерсон, док Борга и Мекинроа играју Сверир Гуднасон и Шаја Лебеф.

Филм који је сниман прошле године у Европи, представља причу о цени успеха двојице врхунских тенисера које је заточила управо њихова каријера.

Врхунац ривалитета одиграва се у време чувеног финала Вимблдона 1980, када млади Мекинро има јаку жељу да скине Борга са трона.

Гуднасон и Лебеф нису се срели са тенисерима током снимања филма, али су се врло напорно спремали за улоге.

"Озбиљне припреме смо имали. Више од пола године тренирао сам 15 сати недељно, комбинујући тенис и вежбе са персоналним тренером", рекао је Гуднасон.

Поводом филма "Борг И МцЕнрое" огласио се и Американац који није крио незадовољство што ни он ни Швеђанин нису консултовани.

"Не разумем како могу да раде филм, а да се ни не састану са мном или Боргом. Ни ја се не сећам какав сам био пре 36 година када сам имао 21. Чини ми се да уопште нису заинтересовани да разговарамо. Не очекујем ништа, јер до сад нисам гледао добар филм о тенису, али хајде да се надамо, можда буде забавно", рекао је Мекинро.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар