Од вечерас Нинџа и ја спавамо заједно у кревету!

"Све што је рекао за Јуве, сасвим су нормалне ствари". . .

Фудбал 14.02.2017 | 14:00
Од вечерас Нинџа и ја спавамо заједно у кревету!
Задовољан после нове победе која је Рому поново приближила на минус четири бода у односу на Јувентус, тренер Вучице Лучано Спалети дао је врло занимљиве изјаве после утакмице против Кротонеа (2:0). Очекивано, у првом плану биле су изјаве Раџе Најнголана од пре неколико дана у којима је отворено казао како мрзи Јуве и да би све дао, чак и одређене "делове тела", само да победи Стару даму и узме јој неки трофеј.

За разлику од клупских челника који су се у неку руку оградили од ставова њиховог играча, Спалети је казао да не види ништа спорно у свему томе и да од тога не би требало да се прави случај...  

"Све то што је рекао, то су сасвим нормалне ствари... Раџа је сјајан играч који би морао да буде мало зрелији пред камерама. Тог дана имао је мали "дефект". Он жели да остане заувек у Риму, воли клуб и добро је што је тако. Не би ваљало да је обрнуто. Ипак, од вечерас спава са мном у кревету, да бих могао да га контролишем", казао је уз осмех Спалети.   

Спалети је прокоментарисао у нови промашени пенал Едина Џека...

"Такбе ствари се дешавају. Ништа озбиљно. Да ли ће опет шутирати? Нисам сигуран"...

Рому у четвртак очекује судар са Виљареалом у оквиру 1/16 финала Лиге Европе.

"Зрела игра коју смо данас пружили користиће нам у припреми за ту утакмицу. Очекујем јако тежак двомеч", закључио је искусни стручњак.

Спалети је иначе свој шоу имао и на терену током тог сусрета, пошто се након константних увреда домаћих навијача окренуо према њима и добрих двадесетак секунди их само посматрао, док су га они сликали и снимали телефонима.



Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар