Видео: Реми резервиста Звезде са Волгаром!

Црвена звезде ремизирала је, у комбинованом саставу, у последњем тест мечу на Кипру са руским друголигашем Волгаром – 3:3 (1:0).

Фудбал 11.02.2017 | 22:20
Видео: Реми резервиста Звезде са Волгаром!
Звезда је повела против руског тима голом Андрије Луковића из пенала у 16. минуту. Претходно је у казненом простору руског тима оборен Аџић.

До одласка на одмор резултат се није мењао, Миодраг Божовић је на полувремену увео Вању Вучићевића и Предрага Сикимића, уместо Милана Павкова, односно Срђана Вујаклије, а искуснији од резервиста је већ после осам минута наставка дуплирао предност шампиона Србије.

Волгар успева да преполови заостатак у 67. минуту, пошто су се Руси боље снашли у гужви у казненом простору. У међувремену, Божовић је извршио још две измене, па су се на терену нашли Петар Орландић, Лука Илић, Ненад Милијаш и Милан Сенић.

Само седам минута касније, црвено-бели су поново имали два поготка предност а свој први гол по повратку у Звезду постигао је Ненад Милијаш, наравно – из слободног ударца са преко 25 метара.

Резервисти су до краја успели да испусте стречену предност, пошто је Волгар у 86. минуту смањио из једанаестерца, да би само три минута касније, после корера, постављен коначан резултат сусрета.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар