Протест испред владе је политички скуп

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић оцијенио је да је данашњи протест војног и полицијског синдиката испред Владе Србије политички скуп "коме су присуствовали најмање полицајци и војници".

Србија 11.02.2017 | 16:13
Протест испред владе је политички скуп
"То су чисто политички протести. Погледајте ко је све присутан од ДОС-овских политичара, представника различитих политичких организација, па и организација које финансира Сорош, неке као `Не давимо Београд`", рекао је Стефановић новинарима у Влади Србије.

Он је навео да су на скупу били и чланови удружења станара, као и грађани који су задужени у швајцарским францима, који, иако су та задужења имали и 2008. и 2009. године, сада, 2017. године, дошли на протест који наводно организују полицијски и војни синдикат.

"Тамо нема ниједан синдикални захтев. Протестовао је само један од 26 полицијских синдиката, са којима се редовно разговара", рекао је Стефановић.

Стефановић је саопштио да је стопа криминалитета у Србији значајно смањена, а број почињених кривичних дјела је најмањи у посљедње двије и по деценије, захваљујући озбиљном раду људи у полицији.

Он је поручио да због тога неће дозволити да се рад полиције омаловажава, а резултати умањују.

Припадници војног и полицијског синдиката окупили су се данас на протесту испред зграде Владе Србије у Београду, гдје се у исто вријеме одржава и скуп Савеза борачких организација Србије "Сабор" под слоганом "За јединство српског народа у очувању безбједности Србије".

(Срна)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Браво докторе Стевановићу

11.02.2017 17:43

Наравно да је политички скуп. Дошли људи да политичарима је8у мајку! Има ли и један Србин да му некакав Сорош није крив за све??? Јадни сте и биједни Стевановићу, јадни... Одавно сте прекуцали Милошевића и његову пропаганду и лоповлук. Додуше, и јесте сви произведени у његовој кухињи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјекна

11.02.2017 18:33

Занимљива је ствар да апсолутно сви балкански политицари, од 1990 - те на овамо, само народу продају муда под бубреге. Основно је питање, како овај народ Балкана само такве изгласава. Да ли је могуце да друкцијих нема.

Name

хиперион

11.02.2017 18:36

Шта се докторе секираш Сорош је неписмен нема он твоје знање и титулу др мр пр итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ос

11.02.2017 20:42

А политицки скупови нису позељни, јос мало па це бити и забрањени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рере

11.02.2017 23:25

Посто овим просторима управља тајно друство ГЕЈ,само је њима дозвољено јавно окупљање.

Name

Радикал

11.02.2017 23:01

Јели ово и Неша слина зинуо да нешто каже. Мора да му је нестало васелина.

ОДГОВОРИТЕ