Анализа - Тениски инсајдер: Гдје је нестао онај харизматични Новак...?!

Ко највише од тенисера партија, да ли Ферер пуши паклу дневно. . . ?! Кулоарске тајне светског тениса открила је бивша 66. играчица на WТА туру, Рускиња Екатарина Бичкова.

Тенис 12.02.2017 | 23:15
Анализа - Тениски инсајдер: Гдје је нестао онај харизматични Новак...?!
Да ли сте икада чули за Екатарину Бичкову? Одговор је вероватно негативан, а и не чуди поштио руска тенисерка никада није направила озбиљнији успех у професионалној каријери, чак никада није освојила нити један турнир у синглу, али је стигла до 66. позиције на WТА листи..

Ипак, ова 31-годишња Московљанка позната је у свету тениса као веома отворена особа, спремна да открије разне тајне из свлачионица великих турнира. Као какав прави тениски инсајдер уме медијима, а самим тим и јавности с времена на време да саопшти занимљиве детаље за које мало ко зна. Тако је било и овај пут када је проговорила за руски Еуроспорт. А теме ове тазе спортске пензионерке су биле од сексуалног опредељења колегиница, преко Ђоковиће трансформације, па све до Вавринкиног партијања и Феререовог пушења. Наравно, нас највише занима шта је рекла о Ђоковићу.

"Новак је трендсетер на нашем туру. Пре нико није ни чуо за глутен, а сада сви причају о томе. Почели су и на озбиљнијим турнирима да пазе на то, па сад чак поред безгллтенског хлеба и тестенина имамо и соја сос без глутена. Лудило! . Пробала сам на Аустралијан опену тестенину са пилетином и умало нисам повратила. Одвратно је, без укуса. ", каже Бичкова

А о Новаку као човеку Ката каже да га више не препознаје:

"Где је онај весели момак увек спреман за шалу? Мени такав Ђоковић недостаје. Сада са собом води све време гуруа, духовника, психића, шта је већ. Претворили су га у "универзалног војника", има и тај луди поглед у очима.  Има невероватну самодисиплину , али зато изгледа као да су га програмирали. Можда тако мора када све време побеђујеш, шта ја знам. Шта ли му се догодило, а био је тако харизматичан, диван момак. Он себе превише форсира"

Док Новак себе форсира, доста његових колега воли да се поприлично опусти на забавама током турнира.

"Што се тиче партијања, то је пре био мој живот. Али, ретко ко може да живи тако и да игра врхунски тенис. Изузетак је Стен Вавринка који пре није пропуштао нити једну забаву и пре и током турнира. Па он такав осваја гренд слемове и побеђује "универазалног војника" Ђоковића! Новак и Рафа су пре долазили на забаве пред турнире, али сада их нема. За разлику од  Стена, за кога сам чула да је у септембру прави чуда у Санкт Петербургу па је ипак стигао до финала. Свака му част како може тако."

Нертко врхунси тенсери имају и једну лошу навиклу - пушење.

"Има и доста мојих колега и колегиница који пуше. Код Француза је то готово правило, а и има неколико Белгијанаца. Знам да је Давид Ферер раније пушио паклу двневно, често самфга виђала са цигаром у устима. Просто је невероватно да може увек да буде у врхунској форми."

Велики број њених колегиница изгледа поприлично андрогено, а па се многи питају да ли оне више "воле дечаке или девојчице".

"Па да, у тенису има доста девојака које воле девојке, можда једна од 10 је таква. А то су Рене Стабс, Лиза Рејмонд, Елени Данилиду, Франческа Скјавоне... Аустралијанка Кејси Делаква има дете са партнерком, а Шпанкиња Карла Суарез Наваро стално мења партнерке и доводи друге на турнире".

О овима које више воле дечаке, није хтела да прича, али је објаснила зашто многе тенисерке са собом воде "носаче".

"То су углавном мужеви. Доминика Цибулкова има једног таквог. А и није лоше да имаш мушку руку да буде уз тебе, да нешто понесе или да измасира. Цибулкова каже "Зашто би он остао у Словачкој да ради за 200 евра када може да буде самном". И потпуно је у праву. Подржавам. Она је уједно и најпозитивнија особа на туру.", открила нам је Бичкова.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар