Чак 8.000 људи је прихватило Хамилтонов изазов!

Британац је позвао 3. 700. 000 пријављених навијача да дизајнирају његову кацигу за нову сезону. . .

Остали спортови 15.02.2017 | 21:45
Чак 8.000 људи је прихватило Хамилтонов изазов!
Пријавило се 8.000 људи, а само један може постати Луисов дизајнер нове кациге! Тако стоје ствари у табору британског шампиона у комбинезону Мерцедес АМГ Петронаса. Наравно, Хамилтон је позвао све одреда, односно нешто више од 3.700.000 званично регистрованих навијача да прихвате изазов и докажу се као дизајнери.

Услови су једноставни. Потребно је само бити креативан, а дизајн кациге има пар једноставних правила. Ознака екипе изнад визира мора бити видљив, затим кацига мора имати и Перонасову налепницу, а остало је ствар маште. Треба се само сетити шта то обележаваЛуиса Хамилтона који је у веома оштром финишу прошле сезоне предао титулу у руке већ пензионисаном Нико Розбергу.

Ако се вратимо мало у историју Хамилтонових егзибиција с кацигом, можемо се сетити да је он 2013. прихватио дизајн  инспирисану Ајртоном Сеном. Од тада, па све до данас Луис је поприлично експериментисао са бојама. Вероватно је да му је узор Мото ГП легендаВалентино Роси. Он је по нашем мишљењу шампион по креативности у дизајну кацига. Шта све Италијан није имао на свом шлему под псеудонимом Доктор! Због тога би било поприлично интригантно видети како би се Вале од италије снашао у конкуренцији заХамилтоновог дизајнера у 2017. години…

Како сада ствари стоје, чак ни да се свих 3.700.000 навијача да се претвори у дизајнере, тешко да ће надмашити једног Доктора чије кациге су постале симбол чувених жутих застава са бројем 46.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар