Видео: Нови рекорд чуда од дјетета - 92 поена на мечу!

Породица Бол има три сјајна три кошаркаша у настајању, који би у блиској будућности могли да буду велике звезе НБА лиге.

Кошарка 08.02.2017 | 14:15
Видео: Нови рекорд чуда од дјетета - 92 поена на мечу!
Најстарији Лонцо (19) је већ звезда колежда УЦЛА, средњи брат Лианђело ће му ускоро постати саиграч, али је ове среде у центру пажње најмлађи Ламело.

Петнаестогодишњи Ламело је у дресу средњошколског тима Чино Хилс Хај, за који игра и Лианђело, постигао невероватна 92 поена за победу свог тима над Лос Ососима – 146:123!

Упутио је 61 шут ка кошу, погодио 37 (30/39 за два, 7/22 за три), а имао је и седам асистенција и пет скокова, док је чак 41 поен уписао у последњој деоници.



Његов изванредан наступ дошао је пошто је Чино претрпео први пораз после серије од 60 тријумфа у низу.

Осим њега, само су још Ели Скот (29 поена, 17 скокова и 14 асистенција), Факон Ричардс (десет поена), Оњека Оконгву (девет поена), Регн Ујадгхеле (шест поена) и Николс Хол (без поена) шутирали из игре.

Најмлађи од браће Бол дошао је у центар пажње крајем прошле године, када је у петој секунди напада шутнуо тројку тачно са центра и погодио без коске. Многи су за такав његов приступ 'оптужили' Стефена Карија, прву звезде Голден Стејт Ворироса, али изгледа да то нимало не смета Ламеловом оцу Лавару Болу, иначе тренеру екипе.

Ламело је на полувремену постигао 'само' 29 поена.

"Просто је полудео у наставку", рекао је Лавар Бол.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар