Ђибрил Сисе се окреће музици, моди и писању!

Бивши репрезентативац Француске и дефинитивно одлучио да се не враћа на фудбалски терен. Убудуће ћемо га гледати за миксетом и на модним пистама.

Фудбал 09.02.2017 | 13:30
Ђибрил Сисе се окреће музици, моди и писању!
Ђибрил Сисе, освајач Купа Француске 2003. са Оксером и Купа конфедерација исте године са репрезентацијом Француске, Лиге шампиона 2005. и ФА купа 2006. са Ливерпулом и "дупле круне" у Грчкој 2010. са Панатинаикосом, објавио је да се дефинитивно више неће враћати на фудбалски терен.

Француски нападач, препознатљив по бројним тетоважама и честим променама фризуре, није играо још од октобра 2015, али је коначну одлуку донео тек сада.

За "Yахоо спорт", Сисе је открио чему ће се посветити у будућности.

"Волео сам да будем фудбалер. Лопта је до сада била цео мој живот, али време је да признам да је дошао крај. Убудуће ћу се са истом страшћу посветити музици, моди и писању за 'Yахоо спорт'",најавио је 35-годишњи Француз.

"Свим срцем ћу се посветити каријери ди-џеја, продуцента и саветника, као и развоју моје модне марке. Хвала свима на подршци, авантура се наставља и нови живот почиње. Лав никада не умире", додао је Сисе.

Професионалну каријеру бивши нападач почео је у Оксеру, а затим је играо за Ливерпул, Олимпик Марсеј, Сандерленд, Панатинаикос, Лацио, Квинс Парк Ренџерс, Ал Гарафу, Кубан, Бастију и француског нижелигаша Сен Пјерои, у којем је завршио каријеру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар