Осим: Опет ћемо заједно играти фудбал у региону...

...само је питање времена!

Фудбал 08.02.2017 | 23:00
Осим: Опет ћемо заједно играти фудбал у региону...
Ивица Осим, почасни предсједник Фудбалског савеза Босне и Херцеговине и један од највећих ауторитета у фудбалу у региону примио је представнике Интернационалне фудбалске мреже Фоотголл с којима је разговарао о унапрјеђењу фудбала посебно када је у питању комуникација међу љубитељима овог спорта.

Осим је рекао да фудбал може одиграти значајну улогу у повезивању покиданих спона међу свима који воле фудбал у регији и бити интегрирајући фактор међу људима.

"Фоотголл у том процесу такође може имати значајну улогу", рекао је Осим и додао:

"Важно је пратити трендове и ми смо талентовано подручје за фудбал, о томе нема сумње. Међутим, фудбал је данас бржи, направљена је наука од тога и води се рачуна о сваком детаљу. Ништа не може без талента, али тренинг и брзина су јако важни и један брз играч неком клубу може донијети предност на терену".

Осим је пажљиво прегледао све могућности које нуди ова јединствена социјална мрежа и дао пуну подршку Фоотголлу.

"Драго ми је да се укључују људи из цијелог свијета на Фоотголл и то је добро”, нагласио је Осим, истакавши:

"Добро би било да се укључе и наши клубови, играчи, навијачи и сви који воле фудбал, али да се укључе због спорта и фудбала, а не других разлога који могу бити негативни. Поново ћемо играти фудбал заједно у регији, само је питање времена. Ово што сам видио може дати допринос развоју фудбала и као таквог га треба користити".

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ливе

09.02.2017 16:10

Мислим да од тог нејма ништа.

ОДГОВОРИТЕ