"Стонси" на љето на Бјелашници?

Рок диносауруси свирају по европским стадионима и планинама.

Забава 07.02.2017 | 10:06
"Стонси" на љето на Бјелашници?
РОК диносауруси "Ролинг стонси" требало би овог лета да крену на европску турнеју у оквиру које би, мада још нема никакве званичне потврде, могли да одрже концерт на Бјелашници, пред сто хиљада људи!

Наиме, на сајту њиховог фан клуба Иорр.орг, који има прилично поуздане информације, на европској турнеји 2017. за сада је уписано тек осам концерата, свих осам под ознаком "шушка се". То значи да концерт може да се деси, али детаљи још увек нису потврђени. Такође, може да никад не буде одржан. Једино статус "потврђено" значи да ће Мик Џегер (73), Кит Ричардс (73), Чарли Вотс (75) и Рони Вуд (69) заиста свирати у том граду.

По сајту "Ит'с онлy роцк'н'ролл", први концерт "Котрљајућег камења" требало би да буде 3. јуна у аустријском Шпилбергу, на месту одржавања трка Формуле 1, где се очекује 110.000 људи. Следе Даблин (стадион Крок парк), Париз (стадион Стад де Франс), Осло (стадион Волдслока идертс парк), Барселона (стадион Камп Ноу), Венеција (парк Сан Ђулијано), Најмеген (Гоферт парк) и јул/август 2017. Бјелашница, Сарајево, Босна и Херцеговина.

Жељу да угосте "Стонсе" изразили су и Београд, Софија и Љубљана. Али, пре тога потребно је добити банковну гаранцију коју тражи менаџмент групе, а која износи пет милиона евра. "Стонси" који заједно имају 290 година, након прошлогодишњег историјског концерта крајем јула на Куби, објавили су 2. децембра албум "Блуе анд лонесоме" са 12 блуз обрада хитова Хаулин Вулфа, Литл Волтера, Меџик Сема, Вилија Диксона...

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар