Ријешено: Лаказет напушта Лион!

"Идеја је да напредујем у даљој каријери и као фудбалер, али и као личност", најављује растанак нападач Лавова.

Фудбал 08.02.2017 | 12:00
Ријешено: Лаказет напушта Лион!
Александре Лаказет бацио је жишку енглеским премијерлигашима изјавом да је спреман да напусти Лион наредног лета.

Француски репрезентативац, који је недавно потписао нови четворогодишњи уговор на Парку Олимпик Лиона привукао је пажњу бројних клубова широм Европе. Арсеналова понуда од 34.800.000 евра глатко је одбијена прошлог лета од стране председника Жана Мишела Оле, а у први човек Лавова је у августу одбио и 45.000.000 тешку понуду Вест Хема за Лаказета.

Претпоставља се да је француски клуб проценио Лаказета на 46.400.000 евра и отворен је да саслуша све понуде клубова који су спремни да исплате ову суму. У јануару Лаказет је рекао у интервјуу Дејли телеграфу да је Премијер лига „врло атрактивна“ наговештавајући могућност трансфера.

„Мислим да је прави моменат за трансфер. Следеће лето ће бити време када ћу променити средину и открити нешто ново у животу. Наравно, идеја је да напредујем у даљој каријери и као фудбалер, али и као личност. Наставићу да тренирам напорно уз наду да ће идеална понуда стићи наредног лета“, поручио је Лаказет у изјави за Канал+. 

Након што је прошле године постигао 21 гол у француској Лиги 1, нападач Лиона је ове сезоне 18 пута погађао мреже ривала и довео клуб до четвртог места у француском шампионату.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар