Видео: Варнице у Милану, Бака опет беснео на Монтелу! Разлаз је једино решење...

Тешко да ће Колумбијац преживети следећи прелазни рок у истом клубу!

Фудбал 08.02.2017 | 08:30
Видео: Варнице у Милану, Бака опет беснео на Монтелу! Разлаз је једино решење...
После добре јесени, Милан је у другом делу сезоне упао у кризу резултата и игре. Ништа не иде Росонерима онако како су замислили,  нижу се слаби резултати, имају много проблема и са повредама. Биће ово још једна изгубљена сезона посрнулог гиганта...

Јуче је уследило ново разочарање и минималан пораз на свом терену од Сампдорије. Нервоза се уселила у Миланов тим, а то се најбоље јуче видело на примеру Карлоса Баке. Понајбољи играч Росонера је љутито одреаговао после измене у 75. минуту када га је Монтела повукао са терена како би увео Лападулу. Није први пут да је Бака бесан због Монтелиних измена. Тако је реаговао и у мечу против Пескаре. Када га је тренер јуче заменио, бесно је одговорио:

„Зашто увек ја“?

Тешко је разумети одлуку тренера да при резултату 0:1, замени јединог нападача на терену. Додуше, Бака је пре тога промашио неколико солидних прилика због чега је добио и звиждуке навијача.

„Нисам приметио ништа, али ако је играч незадовољан изменом, онда је то вероватно због своје партије, а не због одлуке тренера. Треба да питате Карлоса на кога је био љут“,филизофски је одговорио Монтела после меча.

Једино решење за напету ситуацију између тренера и најскупљег играча је одлазак једног од њих. То ће зависити од будућих власника и нове управе, али је врло вероватно да ће Бакабити тај који мора да напусти клуб.

Милан је покушавао да га прода летос, али и ове зиме како би инкасирао новац за прелазни рок. Чак су и прихватили неке понуде, али је Колумбијац одбио да оде. Међутим, у оваквој ситуацији је за Баку најбоље да напусти Милан. Врата Вест Хема му више нису отворена, али повратак у Севиљу или селидба у Кину би могли да буду следећи корак. Монтели неће недостајати...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар