Нејмарова највећа жеља: ''Богиња''!

Фудбалер Барселоне Нејмар рекао је да има много титула које би желео да освоји, али да му је највећа жеља да освоји Светско првенство са Бразилом.

Фудбал 07.02.2017 | 23:00
Нејмарова највећа жеља: ''Богиња''!
Нејмар је прошлог лета у Рио де Жанеиру са Бразилом освојио златну олимпијску медаљу, а две године раније наступао је за државни тим на Мундијалу у Бразилу.

Он је због повреде пропустио полуфиналну утакмицу са Немачком, коју је Бразил изгубио са 1:7. Бразилац се са Барселоном бори за трофеје у Шпанији, али већ има планове за Мундијал у Русији 2018. године.

"За мене би била велика част и сан да наставим да играм за репрезентацију, да постижем голове и помогнем екипи на најбољи начин. Нисам нестрпљив ни забринут, али већ размишљам о Светском првенству. Свакодневно сањам, не могу да престанем да замишљам како би било освојити Мундијал. Напорно ћу радити, како бих спреман дочекао 2018", рекао је Нејмар, пренели су британски медији.

Нејмар је додао да не жели да се такмичи са осталим играчима, већ да свакога дана напредује.

"Надам се да ћу наставити да постижем голове, да постављам рекорде, то ме чини срећним. Све што желим је да од себе будем бољи, свакога дана. То ми је најважније. Имам много амбиција, много титула које желим да освојим", рекао је бразилски фудбалер.

Нејмарово партнерство у нападу Барселоне са Лионелом Месијем и Луисом Суаресом једно је од најуспешнијих у свету, а медији су га назвали трозубац МСН.

Медјутим, Нејмар је почетком јануара против Атлетик Билбаа прекинуо неугодни низ од 1.022 минута без гола, али од тада постиже голове.

"Компликовано је када не постижеш голове, посебно ако играш у нападу, где се то од тебе највише очекује. То је лоше, нервира те, али то није била прва ствар о којој сам бринуо. Концентришем се на победу и није ми важно ко постиже голове. Тек после тога мислим како ћу да затресем мрежу", навео је он.

Барселона је друга на табели са бодом заостатка, али и две утакмице више од Реал Мадрида.

"Знам да ће бити теже да освојимо титулу, али ништа није немогуће. Прошле године смо имали 12 бодова предности, али смо титулу освојили само са бодом или два више, ако не грешим. Има још много утакмица, свашта може да се догоди и ако будемо концентрисани и жедни за титулом, освојићемо је", рекао је Нејмар.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар