Направио пометњу послије Цециног спота

Александар Петровић, манекен из Цециног спота "Невиност" привукао је велику пажњу јавности. Александров живот се буквално променио преко ноћи, а све захваљујући фолк диви која је одбарала баш њега да тумачи принца у споту.

Занимљивости 05.02.2017 | 15:10
Направио пометњу послије Цециног спота
Манекен не крије да ужива у слави коју је стекао.

"Лепо ми, супер је. Добијам свакодневно честитке на рачун изгледа да сам леп. Захваљујем се Цеци што ме је нашла на Инстаграму! Супер ми је!" рекао је Александар и открио како је дошло до сарадње са певачицом.



"До сарадње је дошло тако што  су ме сарадници нашли на Инстаграму. Требао им је плав, висок дечко, неко ко није познат и тако су ме ангажовали". У међувремену се свашта десило код Александра, а обожаватељки је све више што њему импонује.

"За непуних недељу дана запратило ме 5 000 људи што показује колико је све то одјекнуло. Нисам се надао да ће се подићи толика прашина. Неки феномен се десио да је дошло до интересовања", сматра Петровић.



Девојке му постављају разна питања - од оних откуд он у споту па све до понуда за упознавање. Александар не крије да би волео да упозна Цецину ћерку Анастасију Ражнатовић.

"Имам жељу да је упознам, пре свега јер је прелепа. Нисам имао прилику да је упознам, али ко зна..."

Александар је признао да му се допадају песме са Цециног последњег албума "Аутограм", а посебно "Невиност" у чијој се екранизацији и нашао.



"Изузетно сам срећан што сам био у споту за ту песму. Та "Невиност" ми се на прво слушање допала", признаје манекен у Премијери. Он је додао да је Цеца велики професионалац и да му је помогла на снимању да избегне трему. Цецу не изненађује што је Александар подигао велику прашину.

"Много ми је драго због њега. Поготово јер је из мог краја. Он чак није ни певао а направио је пометњу", рекла је Ражнатовићева.



Извор: Курир
Фото: Инстаграм

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цупс

05.02.2017 19:06

Вук је прелијеп ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронy

06.02.2017 06:56

Данас је пилетина у моди..

ОДГОВОРИТЕ