Саслушани Северина и Игор

Поп звезда и њен супруг на испитивању у београдској полицији. Милан Поповић тужио Којића због слике свог голог сина на "Инстаграму"

Забава 04.02.2017 | 12:02
Саслушани Северина и Игор
БРАЧНИ пар Северина и Игор Којић саслушан је данас у службеним просторијама УКП Београд, на основу пријаве коју је против супруга поп звезде поднео њен бивши партнер Милан Поповић, због објављивања нагих фотографија његовог и певачициног сина А. П. на друштвеним мрежама.

Син певача Драгана Којића Кебе објавио је на "Инстаграму" фотографију петогодишњег А. П. на којој не носи одећу, па је његов отац Милан одмах реаговао. Без обзира на реакцију дететовог оца, Игор фотографију није уклонио с друштвене мреже.

Овим поводом, саопштењем се огласио менаџер хрватске певачице Томислав Петровић, навевши:

- Милан Поповић наставља да притиска и покушава да дискредитује Северину и њене ближње. Северина и Игор су тим поводом у својству грађана отишли у полицију да дају исказ. Поповић је због објављивања фотографија већ подигао две кривичне пријаве у Хрватској и судску тужбу Прекршајном суду у Загребу. Обе кривичне пријаве су одбијене као неосноване, а судски спор је изгубио.

Новости
фото:интерент

Коментари / 0

Оставите коментар