Лејди Гага наступа на овогодишњем Супер боулу

Поп певачица Лејди Гага наступиће у полувремену овогодишњег Супер боула, финалне утакмице професионалне лиге америчког фудбала 6. фебруара у Хјустону, у америчкој савезној држави Тексас.

Забава 04.02.2017 | 12:00
Лејди Гага наступа на овогодишњем Супер боулу
Годину дана након што је уочи претходног Супер боула отпевала америчку химну, ексцентрична певачица биће звезда 13-минутног спектакла у полувремену утакмице између Њу Ингланд патриотса и Атланта фалконса, на којем ће, како је данас најавила, послати поруку мира и толеранције.

Лејди Гага певаће пред 70.000 посетилаца на НРГ стадиону у Хјустону и више од 110 милиона гледалаца који ће финалну утакмицу, иначе најгледанији спортски догађај у САД, пратити путем директног телевизијског преноса.

"Сањам о том спектаклу од своје четврте године", рекла је певачица која је продала више од 27 милиона албума широм света.

Иако позната по оштрим политичким ставовима, Лејди Гага је навела да од овогодишњег Супер боула "неће направити политичку трибину" у јеку тензија и подела изазваних доласком Доналда Трампа на чело САД.

"Верујем у једнакост и сматрам да су љубав и толеранција једино стање духа у овој земљи", рекла је Лејди Гага, икона ЛГБТ популације која никада није скривала анимозитет према Трампу.

Певачица позната по хитовима "Покер Фаце", "Јуст Данце", "Борн Тхис Wаy" и "Бад Романце'' није открила детаље свог наступа на Супер боулу, али се верује да би на сцени могли да јој се придруже Бијонсе и Тони Бенет.

Овогодишњи музички спектакл на Супер боулу, познатом и по скупим рекламама, коштаће око 10 милиона долара.

Новости
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар