Након преваре, Кајли раскинула вјеридбу

Само неколико дана након што су са узбуђењем јавно говорили о плановима за венчање, Кајли Миног је раскинула веридбу с британским глумцем Џошуом Сесом.

Занимљивости 04.02.2017 | 11:43
Након преваре, Кајли раскинула вјеридбу
Четрдесетосмогодишња Кајли Миног и 29-годишњи Џошуа Сес у вези су били од 2015. године, а у фебруару прошле године су објавили вест о веридби.
„Потпуно је уништена и сломљеног срца. Заиста је веровала да је он 'тај'. Али више му не верује“, рекао је извор близак пару.

Британски глумац наводно се превише зближио са шпанском глумицом Мартом Миланс током снимања ТВ серије Но Томорроw, прошле године у Канади. Извор са сета открио је да су „сви знали да су њих двоје врло блиски“.

Недавно је Yоу магазине објавио интервју у којем Кајли говори о плановима за венчање. Открила је да жели да носи венчаницу и да ће узети његово презиме, јер одлично звучи.

„Нећемо да пожурујемо одабир датума. Уживамо у заједничком времену и предивно нам је. Нема притиска. Сви су срећни због нас“, рекла је Миногова.

РТС
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БЛ

04.02.2017 18:32

Људи моји, па колико их је промијенила и сад се зели вјерити у 48. години. И то насла неко пиленце. Па није пиле лудо ако је младо. Мозес му тетка бити. Подсјецас на бањалуцанке. Радо.....!

ОДГОВОРИТЕ