Није чудо што је сиромах

Један од најбољих светских глумаца је у финансијским проблемима, а сада је откривено на шта је трошкарио. Листа ће вас итекако изненадити.

Забава 03.02.2017 | 09:56
Није чудо што је сиромах
Како преноси Дејли Мејл, Џони је трошио 24.000 долара месечно на вино, 160.000 долара на приватне авионе, а 239.000 на особље, тим који је сачињен од четрдесет запослених.

 Он је проткелих година уложио осам милиона у велику колекцију уметнина, чак 70 милиона долара на колекцију гитара, а дао је 14,3 милиона за луксузну јахту коју је од њега касније откупила Ј.К.Ролинг ауторка књиге "Хари Потер".

Океј, луксузнусти јесу део Холивудског крема, али Џони Деп ту није стао. Његова ексцентричност и неконтролисано трошење огледа се у једној ставци највише - дао је 2,4 милиона да пепео његовог пријатеља, писца Хантера С. Томпсона, након његове смрти буде испаљен из топа у виду ватромета.

Деп је играо главну улогу у филмској адаптацији Хантеровог романа "Параноја у Лас Вегасу".

Иначе, славни глумац почетком године тужио је свој бивши пословни тим за превару вредну 25 милиона долара. Они су сада узвратили тврдећи да Деп живи "ултра екстравагантним" начином живота, који га кошта чак два милиона долара месечно.

Менаџери су поднели противтужбу у којој наводе да им он дугује преко 560 хиљада долара за неплаћене провизије и накнаде за коришћење кредитних картица. Тврде да су Џонија у неколико наврата упозоравали да троши превише новца, те да су му саветовали да потпише предбрачни уговор са Амбер Херд, којој је након развода морао да плати седам милиона долара.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Карадоз

03.02.2017 12:50

Ево ја се секирам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

модричанин

03.02.2017 13:54

Мозда је позајмио Кустурици...

ОДГОВОРИТЕ