Ламела у озбиљним психичким проблемима!

Аргентинцу прво погинуо брат, да би му убрзо потом умро пас. Ривер Плејт покушава да му помогне и да га врати на Монументал...

Фудбал 04.02.2017 | 13:30
Ламела у озбиљним психичким проблемима!
Ерик Ламела се налази у озбиљној психичкој кризи. Несрећног Аргентиница као да је неко проклео. Не само да га мучи повреда кука, због које не игра за Тотенхем од октобра, већ му је недавно погинуо брат у саобраћајној несрећи. А потом му је преминуо и пас од којег је био нераздвојан.

"Он је у тешкој емотивној кризи. Веома је узнемирен због смрти брата и пса", изјавио је тренер Тотенхема, Маурисијо Покетино.

Ламела је тренутно на опоравку у Риму,. где му је недавно извршена још једна интервенција на повређеном куку. Како пишу Аргентински медији, његов базични клуб, Ривер Плејт је већ започео преговоре са лондонским Певцима око повратка репрезентативца на Монументал, не би ли му тако помогли да се сабере и настави каријеру која је ного ообећавала. Ламела, који у марту пуни тек 25 година никако не успева да се врати у форму од пре неколико сезона када је бриљирао за Ривер, а потом и Рому.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар