ФРА - Куп: ПСЖ разбио Рена у гостима!

Јулијан Дракслер - то је оно што је требало Пари Сен Жермену! Два гола Немца у убедљивој победи над Реном у Купу Француске.

Фудбал 01.02.2017 | 23:59
ФРА - Куп: ПСЖ разбио Рена у гостима!
Није ту било апсолутно никакве дилеме. Пари Сен Жермен је светлосним годинама испред Рена. И могло се претпоставити да ће до осмине финала Купа Француске. Можда је само лакоћа којом су Свеци дошли до циља оно што је изненадило фудбалску јавност. Усред Рена - 4:0 за госте из Париза.

Иако су они вечерас играли без Единсона Каванија, а добро знао да ће сваки фудбалски стручњак корен свих ПСЖ-ових проблема у овој сезони пронаћи баш у томе што су Свеци превише зависни од тог једног вансеријског играча.

Нов утисак - били су зависни. Јер сад је ту Јулијан Дракслер. И на добром је путу да покаже да је оних 40.000.000 евра колико је ПСЖ платио Волфзбургу на име обештећења можда и најбоље утрошен новац на Парку принчева.

Први гол после једне савршене дубинске лопте и још бољег Дракслеровог пријема, а шта тек рећи за то хладнокрвно боцкање лопте? А онда у 68. минуту и један резантан ударац са ивице казненог простора. Тек да његови чувари схвате да Дракслер уме и тако.

Између два гола Немца, у листу стрелаца се уписао и Лукас Моура, на крају и Хатем Бен Арфа, али Куп победу над Реном сви ће памтити по феноменалном Дракслеру. Његова пета утакмица у дресу Светаца. И крај његовог имена већ четири гола и асистенција.

Ситница је тих 40.000.000...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар