Звезда: Још двојица за јачу одбрану!

У плану су штопер и десни бек...

Фудбал 01.02.2017 | 17:00
Звезда: Још двојица за јачу одбрану!
Ненад Милијаш, па запета. Још није стављена тачка на зимски прелазни рок у Црвеној звезди, кад су доласци у питању. Повратак искусног везисте требало би да оплемени игру српског првака, али спортски сектор ужурбано ради на ангажману још двојице фудбалера.

И то у одбрани. Што не чуди, јер је лидер Суперлиге јесенас примио највише голова од три првопласирана тима на табели (18 на 21 утакмици).

Зато се поново, бар према писању Спортског журнала, помиње намера да се ангажује Богдан Планић. О интересовању за првотимца Војводине писали смо још пре месец дана, међутим, Новосађани су остали упорни у стави да 25-годишњег штопера не продају за мање од 300.000 евра.

На Маракани сматрају да је то много новца, а како је у међувремену прелазни рок на територији Европе завршен - а Планић нигде није отишао, иако је био на списку жеља Ланса - можда ће и цена пасти, па на ту карту одигра Звезда и врати у свој табор некадашњег првотимца ОФК Београда.

Журнал додаје да се још тражи решење за десног бека. И то резервог, с обзиром да је МаркоПетковић зацементиран на тој позицији, а да ће Милош Цветковић по истеку уговора отићи у Чукарички.

Засад нема наговештаја који десни бек би могао да дође у Црвену звезду.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар