Српска више нема Представништво у Израелу

Република Српска је трећа у свијету по издвајању новца за лобирање, а процјењује се да је до сада потрошила више од 20 милиона марака.

Република Српска 31.01.2017 | 21:34
Српска више нема Представништво у Израелу
Подаци о томе како раде представништва Републике Српске у свијету и који су ефекти њиховог рада нису баш транспарентни, тако да се о трошењу буџетског новца, углавном, нагађа. 

Како БН телевизија сазнаје, Република Српска више нема Представништво у Израелу.

Дипломатско представништво на чијем је челу Арие Ливне, савјетник предсједника Републике Српске Милорада Додика, приватизовано је, односно пререгистровано у невладину организацију. Тако барем тврди предсједник Српско-израелске привредне асоцијације Дарко Трифуновић.

БН телевизија је покушала да ступи у контакт са Представништвом у Израелу, како би чула и другу страну приче и сазнала у каквом је правном статусу то Представништво, али узалуд.

Колико је за Представништво Републике Српске у Израелу ове године издвојено новца из буџетске касе, колико је до сада било инвестиција, какав статус то Представништво има, само су нека од питања на која нисмо добили одговоре ни из ресорног министарства.

Ове године на рачуне бројних представништава Српске у свијету која се, између осталог, баве и лобирањем, уплаћено је 4 милиона и 400 хиљада марака. Од представништава Српске у свијету највише се очекује да доведу потенцијалне инвеститоре. Кад се подвуче црта, у огромном смо минусу.

Међутим, у документу Стратегија подстицања страних улагања у Републику Српску пише да је Израел од 2007. до 2015. године инвестирао у Српску око два и по милиона марака. Неупоредиво мање у односу на инвестирање у Србији.

Представништво у Израелу је својевремено имало значајну улогу. Предсједник Републике Српске Милорад Додик годинама је имао блиске везе са бившим шефом израелске дипломатије Авдигдором Либерманом, који је често боравио у Бањалуци. Међутим, ти односи су напрасно захладњели.

Амбасадор БиХ у Израелу Јелена Рајаковић потврдила је да све доступне информације говоре о томе да Српска више нема Представништво у Израелу и да је затворено прије двије године. Рајаковићева наводи да је о свему и писано обавијештена када је сјела у фотељу амбасадора. Представништво је, потврђује, приватизовано, а чиме се сада бави нико не зна.

Амбасадорка за БН телевизију тврди да није успјела да ступи у контакт са новим правним субјектом. Према њеним информацијама, Арие Ливне који је био на челу Представништва Републике Српске у Израелу једини је члан и новоформираног српског трговинског Представништва.

Недавно је министар Златан Клокић најавио да ће у појединим представништвима бити уштеда. Као примјер је навео и Израел. Потпуно је нејасно о каквим се уштедама ради ако Представништво више нема првобитну улогу од 2014. године и гдје, коме и за шта одлази буџетски новац?





(БН телевизија)

Коментари / 102

Оставите коментар
Name

Дон Кихот

31.01.2017 20:38

Ово је мјесто за прање пара, а чича ужива и служи као покриће јер нико несмије ништа да пита, као ни за јеврејски културни центар...истина леп је , али ко је то платио и колико, да ли је град за то добио паре.....? ЧИК ПИТАЈ АКО ИКО СМИЈЕ....ХА,ХА...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

31.01.2017 20:55

Богами ова зена има м.да веца него иједно муско, ударила је на осиње гнијездо.

Name

Миле краљ

31.01.2017 20:57

Зивио Додик! Немозе му нико ниста а ви цркните

Name

Колико је Израел инвестирао у Федерацију?

31.01.2017 20:57

Вјероватно инвестиције су пропорционалне броју Јевреја у некој дрзави, сигурности новца итд.

Name

Ре Миле Краљ

31.01.2017 21:29

Узми лијек, видиш да попушта. Мораш редовну да узимаш.

Name

днк

31.01.2017 22:10

ХАХАХАХА...АЈ ШТО ЈЕ ЗА ВЕЛИКЕ ПАРЕ МИЛУ ЗАЈЕБО ОБРАД КЕСИЋ АЛИ САД ГА ЗАЈЕБАВА И КРЕПАЛИ АРИ ЛИВНЕ!ХАХАХАХАХА

Name

Де ла Манча

01.02.2017 06:31

Нема једног бањалучанина да није упознат са нерегуларностима у вези са културни центром "Арије Ливне". Од станова па на даље. Својевремено је то покретано и у градској скупштини, а сада је прилика да се доврши. Не може се само кукати, без конкретних парламентарних активности и на концу резултата.

Name

Перилица

01.02.2017 08:24

Проинтер и Ланацо перу новац боље од Ариела и свих праскова који постоје на насем трзисту. Ланацо има приход од 26 милиона КМ, а приказан добит од 8 милона КМ, стварна добит је око 20 милиона. Па ви сада видите ко пере најбоље. Проинтер ове године постаје јос једна перилица за коју су планирани милионски послови у фонду здравства, поредкој управи рс, сумама рс, електропривреди итд. Први милион за проинтетр у овој години је вец клапно у Пореској управи за индиректно опорезивање.

Name

озбиљно се прица по Б. Л.

01.02.2017 08:34

Да је Јеврејски културни центар (поготово просторије кафица у њему), једно од главних легла криминала у Бањалуци, а да у апартманима има цак и проституције. У сваком слуцају ову прицу треба интензивирати да се провјери куда је отисло тих 20 милиона КМ.

Name

Браво за НДП амбасадора

31.01.2017 20:53

Конацно да неко храбро разоткрије лоповлуке и лази у Израелу. Напријед храбра господјо Рајаковиц. Занимљиво је ових дана тамо, узивамо вец данима и вијестима које стизу. Као да је неко након 15 година дигао гвоздену завјесу па конацно добијамо праве информације

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопови!!!

31.01.2017 21:37

Људи, ово наводно представништво је за вријеме свог постојања потрошило нпр. двије болнице Касиндо. Или један најсавременији клинички центар. Туга. А шта је тек са осталим и које смо то паре бацали у вјетар као да смо најбогатији,а не сиротиња која нема ни за лијекове.Нека проговоре политичари о томе и истраже већ једном ГДЈЕ СУ ПАРЕ!

Name

ре

31.01.2017 21:45

Занимљиво, занимљиво, слажем се. Придружујем се подршци лијепој амбасадорици и ово треба овако аргументовано и рећи јавности. Али мени је ипак хит ових дана онај Игоров блам у Израелу. Још се смијем

Name

Милидраг

01.02.2017 08:06

Ма која црна Влада Републике Српске, они су Влада Републике Сиротињске!!!

Name

Браво РТВ БН право новинарство

01.02.2017 09:12

Волим кад људи јасно и конкретно казу ста имају без политикантског увијања. Браво за господју Рајаковиц и за храброст да се ухвати у костац са том забрањеном темом, а и за умјеце да нам то разумљивим језиком и саопсти. Свака цаст и Дарку, нставите обоје тако, треба нам младих, неустрасивих и паметних људи на политицкој сцени.

Name

рере

01.02.2017 10:36

Још да знаш како је Јелена постала амбасадорица, твоја сазнања о непотизму, корупцији и криминалу би била комплетна. Уживај у својој заблуди.

Name

ререре

01.02.2017 11:02

А како лажљиви црвени плаћениче. Ево ја је знам деценијама, и потписујем да поштенијег човјека нисам упозано. Доктор наука, говори два језика, увијек била врхунски професионалац у свом послу. Мука ми је од вас црвених злобника који увијек хоћете да уакаљате све што ваља да би ваши лопови и сљечине могли да дођу до изражаја

Name

Истина

01.02.2017 11:57

Она да је корумпирана, била би у СНСД као и сви криминалци и каријеристи, а не у НДП!

Name

реререре

01.02.2017 12:46

Доктор којих наука.Уважена амбасадорица је дипл. журналиста са завршеним постидпломским студијем Филозофски факултет, Универзитет Источно Сарајево-Пале.Радила је као новинар од 1992. до 2004. а потом кад је из СДС-а прелетела у НДП постала је оно што је сада. Једно вријеме била је савјетник савјетнику начелника Општине Источни Стари град, г-дину Короман М. Најчешће су ишли на савјетовања у Будву, док је овај имао много новца који је стекао регисрујући крадена возила у СП Пале гдје је био начелник.

Name

Коме Но1 сједне за врат

31.01.2017 20:55

Бице потпуно изолован. А засто? Зато сто се недопустиво лосе понасао према једној обицној, пријатној, образованој и културној, породицној зени, која то није ницим заслузила. Она само ради свој посао. И то коректно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

П

01.02.2017 06:15

Тек кад Додик сидје с власти а свима је јасно да ће то бити ускоро- видјеће се тачне размјере његовог незаситог криминала!

Name

Ре П

01.02.2017 10:16

Никад нећемо видјети посљедице свеопште пљачке, превише је страних и домаћих јаких играча уплетено...неће дозволити. Само ћемо све посљедице осјетити, и све платити...до задњег цента.

Name

марко Савиц

31.01.2017 20:56

""Дипломатско представништво на чијем је челу Арие Ливне, савјетник предсједника Републике Српске Милорада Додика, приватизовано је, односно пререгистровано у невладину организацију. Тако барем тврди предсједник Српско-израелске привредне асоцијације Дарко Трифуновић."" Овде неста не стима јер по уставу ентиитема није дозвољено да имају дупломатса представниства него једин привредно-економско-културна представниства

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Марка

01.02.2017 06:40

Ма да се то представништво бавило ичим. Рецимо култура, наука, трговина - ништа, тотална нула. Ко бива дођу на какав сајам, а између сајмова никаквих резултата. Значи нема ни рада између сајмова. То Арија није ни занимало. Могу само да замислим колико су се људи црвенили у окружењу, они којима је остало шта од образа.

Name

Ливадици

31.01.2017 21:01

Српска нема висе ниста нигдје, ни вани ни унутра, само гола ливада.

ОДГОВОРИТЕ
Name

долина

01.02.2017 07:26

Није тачно, има подмладак Ливнеа. Замислите кад је попуњаво формуларе за посао у "представништву". Хахахаха

Name

Оптимиста без покрића

01.02.2017 12:16

Добро је ако је ливада. Јер, на ливади расте трава, па се трава покоси и ето сијена. Међу травом има и љековитог биља. Нађе се и по која печурка, а нису ни све отровне. Има тога, има. За оптимисте и превише.

Name

Песник

31.01.2017 21:21

Нико нема што Србин имаде, ни представништво, ни амбасаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новелиста за пјесника

01.02.2017 06:45

Симпатично. Ипак, овај акт Рајаковићеве је патриотизам, храбро хватање у коштац са непријатностима. Ово је акт за добробит Републике Срспке, њено оздрављење. Надам се да је будућност са младим људима као што је ова амбасадорица.

Name

ливе

31.01.2017 21:25

Нејма више пара колико пара толико музике политика ти је ко крава музара музеш док има

ОДГОВОРИТЕ
Name

Плавуше

31.01.2017 21:28

Богами у овом Савезу за промене само жене имају храбрости. Штета што су из разлицитих странака, инаце бих гласао само за госпођу Александру Пандуревић и госпођу Јелену Рајаковић. Шта ћу, ложим се на лепе и продорне жене

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има и СНСД плавуша

31.01.2017 22:18

А ЖељкО Цвијановић? И она је плавуша

Name

Питање

31.01.2017 21:33

Ција је ова Јелена Рајаковиц? Мислим из које странке?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

31.01.2017 21:47

ЧАВИЋ-НДП

Name

петар

31.01.2017 22:19

Штета, шта ће оваква жена у тој странци

Name

ре петар

31.01.2017 23:05

Петре да неби можда треба бити са вама црвеним кмерима, крај ваших љепотица Жељке, Душанке, Милице ,,,,

Name

ре ре петар

31.01.2017 23:54

Ето Петре мени је Чавић баш вечерас скочио у очима зато што даје шансу оваквом кадру. Штета што нисмо и раније знали за њу. А у твом СНСД гледамо исте фаце деценијама и не зна се ко је гори или мушкарци ли жене. А најгори си ми ти и теби слични који за 20 марака на сваким изборима завију у црно све нас поштене Србе!

Name

хахаха

31.01.2017 21:41

И овај је водо Радојицица по израелу?! Добро је да се избруко само са оним селфијем.Ако му је овај ментор ууууу тек има да цујемо каква је све брука била тамо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Домаћини

01.02.2017 06:48

Водо ил није, али сигурно да они са којима се састајао Игор селфи нису ни знали одакле је. Ако ко ипак јесте, то је ван сваке сумње тешка бламажа.

Name

ХРГАЉ

31.01.2017 22:07

Ма нема коментара, Ово ти је узимање пара од будала,Катастрофа.хаууууус.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хелга

01.02.2017 07:27

Нажалост тако је. Премда има људи који су плаћени да ово истраже и окончају. Браво за амбасадорицу и Дарка Трифуновића!

Name

Еноугх

31.01.2017 22:13

Јесу ли коначно све опљачкали у РС?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ис еноугх

01.02.2017 09:44

Ма треба Ливне да регулише нулту зона паркинга у Бањалуци. Углавном око културног центра Арије Ливне

Name

крезуби пропалитет из снсд

31.01.2017 22:27

Сад замишљам слику на једној страни ове жене из СзП Александра Пандуревић и Јелена Рајаковић, а на другој Душанка Мајкић и Жељка Цвијановић... хахахаха Па онда упоредимо господу Вукоту Говедарицу и Драгана Чавића са рудоњом Милетом и оним љигом Радојичићем. Е треба ли да замишљам гласаче првих и других

ОДГОВОРИТЕ
Name

Молитвени доручак

01.02.2017 07:30

Ма у сред молитве на доручку преко баре, помислиће Цвијановићка на ову мућку. Све и да јој је је непријатно за ово кобајаги представништво, живе у страху да то пркажу коме треба.

Name

Подрска за младе људе

31.01.2017 22:42

Мени ништа није јасно. Ако је сваки претходни амбасадор у Израелу, осим амбасадорке Јелене, био из СНСД-ам за шта им је требало представништво???? Па што нису тог Ливнеа поставили тад за амбасадора а не да му дајемо сваки мјесец 50 000 марака. И сад кад је коначно за амбасадора дошао неко ко није из снсд ( видим да је госпођа из НДП) лажи почињу да се разоткривају. Свиђа ми се и Дарко Трифуновић, и он је храбар, нека обије наставе тако. Хвала им у име нас који немамо други начин да се боримо против неправде осим овако, коментарима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Авенгер

31.01.2017 22:47

Да нам је висе оваквих људи као сто је гдја. Рајаковиц прије свега не би се бавили непотребним темама вец би гледали напријед посебно у економском смислу. Пуно среце у будуцем раду!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сарајлија-Израелац

31.01.2017 23:18

Ја сам у Израелу од 93 године. Цесто пута сам долазио у амбасаду од како је отворена у Тел Авиву. Морам реци да откад је досла нова амбасадорица да је мени и мојој породици помогла око ријесавања насих папира у Босни. Није да су ови прије били лоси али она је стварно цовјек и дала је све од себе да нам помогне и није одустајала док није успјела. Ако ово цита хвала од срца од А и породице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Професор из НС

31.01.2017 23:26

Лепо је ово двоје људи на сликама. Млади, боре се за правду, свака цаст! Након слика свих ових лица деценијама, освезење је видети овакве људе да се баве политиком у најпозитивнијем смислу те реци.Само наставите децо.Ово је васе време!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре професор

31.01.2017 23:47

Слажем се с професором. И Дарко је професор на факултету, а Јелена докрор наука и то се и види.Нека то знање употријебе за опште добро, а рекао бих да су на том путу. Подршка за младе, вриједне, непокткупљиве људе. И да додам, свака част за храброст, изабрали су тежи путл али ми уливају повјерење да це издржати.

Name

хилмо

31.01.2017 23:47

ха ха ха,грохотом се смијем :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ниџо

02.02.2017 08:18

Јест комично ал је више трагикомично. Метла!

Name

Лав

01.02.2017 02:51

А јесмо богати нелупај те глупости.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свечаност задуживања

01.02.2017 07:32

Ма сад се болан спремамо да прославимо ново успјешно задуживање за представништво у Израелу.

Name

Ре Свецанос задузивања

01.02.2017 08:34

Хахаха браво за коментар! Насмијали сте ме јутрос, хвала вам!

Name

Игор звани шалом селфи

01.02.2017 06:28

Претпостављам да је најзначајнија инвестиција коју је Радојичић, познатији као шалом селфи, договрио током своје приватне посјете тој медитеранској земљи затварање тог "представништва". Бити ће то уштеда, пардон инвестиција, од 250 хиљада еура годишње. Ваља се око набавке мазута.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2017 08:37

Топ коментар! Стета сто нема опција за лајкање

Name

Ко смо

01.02.2017 06:55

Никада није прекасно. Касно јест, али никада није прекасно. Битно је и да Израелци и гдје год постоје овакве работе знају да нисмо сви глупаци и љигавци. Амбасадор има могућност то да предочи земљи у којој је акредитована!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посланици НС

01.02.2017 07:00

Мучно јесте, али постоји и службена дужност. Сад треба да се изнађу опозициони посланици НС и да поднесу захтјев за објашењењем. Једини прихватљиви резултат јест обустава дознака овом "представништву".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Министарство

01.02.2017 07:05

Како је могуће да надлежно министарство избјегава да изда одговор? Гдје су надлежни органи? Ово није само јадно него и недопустиво! Колико траје ова превара?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браћа по страдању

01.02.2017 07:12

Јевреји и Роми су браћа по страдању током НДХ. Замислите да је тај бачени новац од задуживања био усмјерен на уређење релевантних спомен подручја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Браћа

02.02.2017 08:19

Управо тако. Језиво, срама нема.

Name

Браво БН!

01.02.2017 07:17

Ето до чега може да довете стручан новинарски рад! Разоткривање афера, које се потврде од надлежних. Сада то треба материјализирати. Процедура и прекидање бацања народног новца, кога иначе нема. Браво са амбасадорицу и за БН!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионери

01.02.2017 07:21

Који смо ми ј..ени народ! Замислите да су те пропијене паре отишле за стара лица општина типа Чајниче, Рудо, Калиновик, Трново?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дјеца

02.02.2017 08:20

Или за опремање школа у таквим општинама.

Name

Шехер Јерусалем

01.02.2017 07:24

Израелу мој, у теби је ШЕХЕР ЈЕРУСАЛЕМ! Како ли се Арије смијуљи кад чује за ово. Сигурно запјевуши - не може нам нико ништа ... Лудилоооо!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чудна јада

01.02.2017 07:41

од Јерусалема града, све Аријевог представништва па ево до сада. Бол болује буџет ..

Name

Жељо

01.02.2017 07:37

Јел то онај чича што попује на режимским медијима о Обами, Трампу, Путину, бјелосвјетској политици?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ранко

01.02.2017 09:51

А које су му квалификације та коментарише свјетска збивања?

Name

Миле

01.02.2017 07:38

Неста пара неста и другара људи казу паре људе кваре а ја немам паре за цигаре....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

02.02.2017 08:21

Баш ће те буџетлије да им и дођу главе. Нетом чим нестане

Name

Чика Аријева колиба

01.02.2017 07:39

Кад су њега још Србијанци провалили, да од њега нема вајде. Једино још овдје ода од кафане до кафића и штелује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Паре

01.02.2017 07:45

Маните мозгање и хумор, овоме треба приступити озбиљно и стручно. Ради се о парама, све остало није битно. Није било битно ни Ливнеу и онима који га тамо држе, али вала ни ојађеном и превареном народу. Ђе су паре?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патетика

01.02.2017 07:49

Колико је пута тај Ливне био на овдашњим медијима, а све до приче о Љубији никако да изађе истина на видало. Све трабуњао а историји и идеологији, а лова текла Врбасом у његове џепове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

01.02.2017 07:50

Није ми јасно, па јер овима у СНСД није синуло да им Ливне прави проблеме. Или можда, НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА, ЛАЈТЕ КЕРОВИ, КАРАВАН ПРОЛАЗИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ СНСД

01.02.2017 09:50

Има нека тајна веза.

Name

Давор

01.02.2017 07:53

Врхунац би био када би сад Ливне рекао да га оптужују из антисемитских побуда. Имали смо ми и "малчице" квалитетније домаће Јевреје који су заслужни за развој Бањалуке, праве људине о којим причају наши стари

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реал-ан

01.02.2017 08:30

Ово Мора да је та велика ствар сто је министрица Зељка просле седмице најавила да це се десит.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни хумор

01.02.2017 08:53

Хахаха, одусевљена сам са неколико генијално духовитих коментара, јутрос, на овој вијести. Знам да је ситуација црна,бескрајни лоповлук на сваком кораку и свака цаст Дарку и Јелени на борби за правду. Али хвала и овим духовитим коментаторима који нас насмију па лаксе изгурамо дан

Name

Турбоскара

01.02.2017 08:54

Овде афера за афером цак на дан и по две три.Медији објаве открију доказу се и опет ником ниста.Не мозе ни бити јер је су све институције корумпиране криминалне партијске и сви су мање висе огрезли у криминал.Под водством великог баје и пароле Кадија те тузи кадија ти суди И ево за који пут вец су медији објавили преваре истоцене огромне суме новца и опет никакве реакције нико не одговара нико ухапсен ниста.Сви су повезани висе мање у криминалу тако да је страх свију и ваде један другог јер се боје одмотавајуци клупко појавице се и њихова имена а колко их има голи оток је премал.Енормне суме новца су истоцене и тоце се и даље а народ не реагује не реагује ни опозиција јер су и они у томе.Док народ не изадје на улице митинзима и протестима сваљујуци криминал и корумпиране политицаре бице исто.Коментарисуци по нету не постизе се ниста улица је увјек била и бице једино рјесење.Док народ сам себи не помогне никому немозе помоци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

01.02.2017 09:35

Има нешто у томе. Међутим, постоје и институционалне полуге. Шта раде посланици НС? Опозицијо туци, тражи одговор у том форуму. Постоје ствари на које они морају да се изјасне. Досљедношћу, преваранти неће имати куд, мораће да прекуну достављање буџета овом марифетлуку! Ћутање као саучествовање!!!

Name

Напокон

01.02.2017 09:29

Свака част госпођи Јелени на храбрости да се суочи са владајућим олошем. Истина је на вашој страни, само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

01.02.2017 09:49

Одиста, коначно да се неко из ДКП мреже јавно опредијелио за сучељавање са хохштаплерајем. Чини ми се да је у Скупштини града Б. Лука то покушавао Зоран Талић око културно центра Ари Ливне. Не знам како је то завршито?

Name

Језда

01.02.2017 09:37

Сад је јасно шта је чинити. Процедура путем НС која се завршава прекидом уплата тој превари. Постоје и други органи који могу да помогну у провјери овог суманутог стања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маратонци

01.02.2017 09:55

Тако је, "кратко али ј..итачно"!

Name

Изолација

01.02.2017 09:39

Ови марифетлуци само дубље забијају РС у међународну изолацију. Како је могуће да је предсједник Републике под санкцијама најјаче свјетске силе, а влада се задужује за добробит немуштих лобиста?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Челинац

02.02.2017 08:24

Зна ли ко гдје се могу наћи формулари за аплицирање за представништво? Ја бих у Боливију.

Name

Павле

01.02.2017 09:40

Могу само да замислим како трљају шапе непријатељи Републике Српске. Да не говорим нашта дјелује тај Ливне, тако изгледа лобиста? Шта је са нама?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пацифик

01.02.2017 09:42

Сад јављају да ће Ливне да разријеши трговинске неспоразуме између САД и Кине. Хтјеле обје стране, али не могу довољно да плате Ливнеу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Томо

01.02.2017 09:54

Питајте Спиркета,Тгелтију,Скрбица и јос пуно кумова и кумица гдје су паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љубија

01.02.2017 09:58

Чух да је представништво РС преселило из Јерусалема у Љубију. Кажу нешто се копа тамо, о чему је ријеч, зна ли ко?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рудар из Љубије

01.02.2017 15:01

Ма отвара се културни центар "Арије Ливне" у Љубији. Копају темеље. хахахахаха

Name

Сарајево

01.02.2017 13:09

Свака цаст! Овакви млади, некорумпирани људи као Јелена и Дарко улијевају наду у бољу будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@ Сарајево

01.02.2017 15:00

Баш тако!

Name

Мирна

01.02.2017 16:43

Поносна сам као зена сто у Сарајеву постоји особа као Јелена Рајаковиц која је изнад свега паметна, образована и успјесна а уз то и без длаке на језику и без ораха у дзепу и сто као зена за разлику од многих мускараца изнесе сву истину са политицке сцене БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Трезор

01.02.2017 21:25

Слазем се у потпуности са свим наведеним. Само завидне и неостварене особе могу реци несто лосе за амбасадорку.

Name

X

01.02.2017 21:26

Америцка амбасада це преселити у Израел, а будуци да је Ливне упуцен у све потребе према просперитетној будуцности Р.Српске, за васу информацију, Зељка Цвијановиц је путовала и на Молитвени доруцак у Васингтон, о троску Ливнеа, сто је у бити са дипломатског аспекта двоструко јаци посјет него тренутној израелској амбасади.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

02.02.2017 06:37

Браво Јелена! Не могу само да схватим ове ретарде који бране Додика и његов криминал. Питам се колико су они мјесечно добри хиљада марака док штите овакву накарадну власт. Још једном браво Јелена, браво НДП!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јово

02.02.2017 08:13

Амбасадорици и Дарку свака част! Који сад посланик НС преузима насебе ово?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Источно Сарајево

02.02.2017 08:17

Овдје је све јасно! Срам било режимске мишеве, који чак ни на овакву накарадау нису кадри да кажу доста, Свака част амбасадорици, има наде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

X

02.02.2017 09:52

Због цега гурате под тепих истину да Ливне јесте финансирао Додика и Цвијановицеву багером, а узврацено му је станцицем у БЛ? Засто не објавите истину, да је Ливне улозио у Српску, висе од и једног српског политицара или бизнисмена? Пут на молитвени доруцак у Васингтон, такодјер је од - до финансирао Ливне, али вама је битно да срусите Додика у пакету са Ливнеим, са циљем да преузмете власт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

02.02.2017 16:36

Ако је то радио, то је тезак криминал. Ако је то радио, питам се засто је то радио. Не могу да замислим ко је коме ту давао новац али вазније је питање ЦИЈИ НОВАЦ?! Нико од њих ни слуцајно није дао своје, него насе паре. Уосталом, погледајте ста су имали прије него су дограбили власт, а ста послије.

Name

Ре X

02.02.2017 18:52

Знаци ли то да је Влада РС Ливнеу исплацивала мјесецно око 50 000 км, а онда му појединци из власти узимали рекет?! Знаци, заузврат је морао да финансира њихов туризам по свијету одакле нам саљу селфије? Па ово је незамисливи узас!!! Ста тек други морају да плацају црвеној секти?! Овде се не зна ни ко пије али се зна да ми плацамо