Ђурђић иде у Данску! Партизану само 100.000 евра!

Искусни нападач каријеру наставља у Рандерсу! Ђурђић напустио Партизан, враћа се на север! Доскорашњи фудбалер Партизана Никола Ђурђић напустио је клуб из Хумске, а каријеру ће наставити у Данској.

Фудбал 31.01.2017 | 20:50
Ђурђић иде у Данску! Партизану само 100.000 евра!
После шест месеци у редовима Партизана Никола Ђурић каријеру наставља у Данској! Према информацијама МОЗЗАРТ Спорта искусни нападач је ставио параф на двоипогодишњи уговор са Рандерсом.

Некадашњи члан Вождовца, Малмеа и Аугсбурга дошао је у редове српског шампиона као капитално појачање за Европу.Међутим, најблаже речено није се снашао. Брзо је изгубио место у такмичарском тиму, шансу је добио на кашичицу, па је разлаз био неминован.

Партизан ће на име обештећења за Николу Ђурђића инкасирати 100.000 евра. Међутим, комплетан посао може да се окрактерише као и добар за црно-беле Највише због чињенице да је високи Пироћанац у Хумској имао годишњу плату од 280.000 евра, те да је био у групи најплаћенијих играча.

Тридесетогодишњи нападач потписао је за Рандерс који се после првог дела сезоне налази на четвртом месту иза Копенхагеан, Брондбија и Мидтјаланда.

Ђурђић је у Хумску стигао летос као једно од највећих појачања, али је постигао тек два гола на 12 наступа.

Момак из Пирота је професионалну каријеру почео у Вождовцу, потом играо за Хугесунд у Норвешкој и Хелсингборг у Шведској за који је наступао и у Лиги шампиона, затим је играо у Бундеслиги у дресу Гројтер Фирта и Аугзбурга, а пре доласка у Партизан кратко је наступао за Мелме и Фортуну Диселдорф.

Извор: моззартспорт/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар