Тери: Надам се да нећу више играти ове сезоне!

Фудбалер Челсија Џон Тери рекао је да му неће сметати да не одигра ниједну утакмицу до краја сезоне, ако би то гарантовало успехе и трофеје лондонском клубу.

Фудбал 01.02.2017 | 19:30
Тери: Надам се да нећу више играти ове сезоне!
Дугогодишњи капитен Челсија скоро да не игра ове сезоне код тренера Антонија Контеа и промене система на 3-4-3. Он је у августу био три пута у првом тиму и једном у септембру, а једном је у игру ушао са клупе, у новембру против Евертона. Предност имају дефанзивци Гари Кејхил, Дејивд Луиз и Сесар Аспиликуета.

Челси је први на табели Премијер лиге и пласирао се у пето коло ФА купа.

"Прво и најважније, екипа 'лети', игра невероватно. Понекад не можеш ништа да урадиш. Почео сам прве четири утакмице у сезони и повредио сам се. Изгубили смо на домаћем терену против Ливерпула и Арсенала, а тренер ме је питао када се враћам на терен. Од тада смо 13 утакмица непоражени, опоравио сам се, али не могу да удјем у први тим. Играчу је то тешко да прихвати, али прихвати", рекао је Тери за БТ Спорт.

Он је додао да је Конте од почетка био искрен, пошто му је рекао да се неће вратити у тим који већ игра добро.

"Искрен сам када кажем да се заиста надам да нећу више играти ове сезоне, јер би то значило да је екипа наставила са победама. Да ли то можете да чујете од играча који је пет година у клубу? Мислим да не. Да ли то можетеда чујете од играча који игра, али се жали сваке недеље? Ја се ниједном нисам пожалио. Тренирам невероватно, мораш да радиш на прави начин због љубави и поштовања према клубу и због тога какав је клуб био према теби претходних година",рекао је 36-годишњи Тери.

Тери ће на крају сезоне постати слободан играч, а рекао је да се нада неком тренерском послу у клубу, у неком тренутку.

"Волим клуб и надам се да ћу се вратити, за годину, две, ове године, заиста не знам. То је нешто што желим да радим, да будем амбасадор клуба. Када помислим на Челси, мислим на Лампса (Френк Лампард), Еша (Ешли Кол) и Дидијеа (Дрогба)", навео је Тери.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар