Протест: Са бебом на главну улицу

Млађа жена вечерас је око 20:00 сати са бебом у наручју сјела на пут испред зграде Предсједништва БиХ.

Босна и Херцеговина 30.01.2017 | 21:59
Протест: Са бебом на главну улицу
Сарајка Иман Сара, са малољетним дјететом у наручју сјела је на главну саобраћајницу након чега је настао колапс у том дијелу града. 

Како је казала окупљенима - на овај потез се одлучила из очаја и немоћи да уради ишта друго, оптужујући љекаре да су јој уништили живот и здравље.

Годинама има проблем са дијарејом и повраћањем, због како је раније навела - погрешних дијагноза љекара у УКЦС.

Из Оперативног центра МУП-а КС-а нису могли дати детаљније информације, те су нам казали да дежурни полицајци раде на случају.

Њој су у помоћ притекли и грађани који су заједно са полицијом успјели зауставити саобраћај како би се избјегла још гора несрећа.



Драма испред Предсједништва БиХ трајала је нешто више од 90 минута, а како нам је потврђено са мјеста дешавања - беба која јој је била у наручју нешто прије 21:00 сат одвезена је у колима хитне помоћи.

Тада је ситуација на главној сарајевској улици била на рубу инцидента, будући да је жена узвикивала да јој дијете мора под хитно бити одвезено кући.

Цјелокупну ситуацију обезбјеђивао је већи број припадника МУП-а КС, а прво је реаговало обезбјеђење Предсједништва БиХ, које је преусмјеравало саобраћај, када је она сјела на улицу Маршала Тита - и направила опасност по свој живот и живот дјетета.

Извор/фото: Н1

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ХАНССwас

30.01.2017 22:15

Узмите примјер ове младе дјевојке и дјетета на рукама , сједите испред влад и борите се за своја права , скините лопове који вас у здрав мозак 25 година јб... ви сте сви КУКАВИЦЕ и неписмени. Ханс Берлин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Ханс

30.01.2017 22:38

уради ти то у Берлину па нам дај примјер. Ми бисмо овдје сви лијепо живјели или под називом Турска или под називом Србија или Југославија да нам се нису петљали Њемци Аустријанци Мадјари Енглези Руси. Сви проклетници који у својим домовима имају мир а од нашег ратовања профирирају. Ја сам "велики Србин" и увијек ћу више волити мог Муслимана или Хрвата наравно ако ме не мрзе прије него ли швабу или мадјара. Стране банке и ММФ нам то све раде и намјештају предсједнике и ту народ не може ништа док се не ријеши проблем Глобално. Запамти Ханс, свагдје су људи исти и свима је крв црвена тако да не дижеш Њемце у небеса.

Name

Амин

30.01.2017 22:53

Амин

Name

Тито

31.01.2017 05:13

Ово није било у вријеме Тита

Name

За Хансс

31.01.2017 05:36

100%

Name

Реалитиц

31.01.2017 05:49

Нема ко код нас да протествује. Власт је довела народ до просјацког стапа тако да један пецени во, овца или прасе придобија гласацко тијело. Народ је гласао за власт ову на изборима.

Name

нЕПИСМЕН

31.01.2017 07:48

Увек је неко деуги крив странци, бог дрзава, неко ти несто наместио а никада ви нисте криви кој пијете ракијицу и пусите једну на дргугу вец 100 година и цекате да вам падне са неба печена кокос. на западу није мир и благостање досли сами од себе него су се људи борили и изборили. А ви и даље гутљај ракијице и дим цигаре па удри све редом оптузуј

Name

Ванга

31.01.2017 10:22

Овог заиста није било у Титовој Југославији! Жалостно! Млада жена, мала беба , и човек заиста мора рећи све најружније о онима, који су довели жену до овог чин: Верујем, све се враћа, све се плаћа

ОДГОВОРИТЕ