"Змај" о односу са Србима: Супер, а што питате?!

Репрезентативац Босне и Херцеговине и фудбалер Видеотона Анел Хаџић изјавио је да има одличне односе са саиграчима из Србије Данком Лазовићем и Марком Шћеповићем.

Фудбал 02.02.2017 | 15:30
"Змај" о односу са Србима: Супер, а што питате?!
Двадесетседмогодишњи дефанзивни везиста је у опширном интервјуу за мађарске медијеговорио и о својим саиграчима из Србије Данком Лазовићем и Марком Шћеповићем.

"Имам одличне односе, зашто питате?", контрапитањем је одговорио Хаџић о међусобном односу са српским интернационалцима.

Мађарски новинар се на прву "збунио" и одговорио: "Па ви долазите из Босне и Херцеговине, а они из Србије, зар то није довољан узрок 'напетости'"?

"Нема шансе! Фудбал и спорт спајају људе и ту се ставља тачка. Ми смо један тим, боримо се једни за друге. Прошлост наравно не можемо да промијенимо, нити да заборавимо рат, али за сукобе двају земаља не могу да кривим Данка и Марка јер они нису ништа учинили. О овој теми не говоримо у свлачионици", додао је Хаџић.

Хаџић је у каријери још наступао за аустријске клубове Рид и Штурм из Граца, прије одласка у турски Ескишехирспор, одакле је дошао у Мађарску.

У селекцији БиХ наступио је на 13 утакмица и био учесник Мундијала у Бразилу.

"То је био наш први наступ на једном великом такмичењу. Поносан сам јер сам био дио екипе која је путовала у Бразил, али на жалост нисмо успјели да остваримо циљ. Иако смо били дебитанти планирали смо да остваримо нешто више, али фалило нам је искуства и среће. Посебно на утакмици против Нигерије", нагласио је између осталог Хаџић.

На шампионату планете, Хаџић је наступио у побједи "змајева" против селекције Ирана (3:1).

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар