Марију Шерифовић покрали на пумпи

Певачица Марија Шерифовић доживела је пех када јој је лопов на бензинској пумпи украо новчаник из аутомобила.

Србија 30.01.2017 | 17:58
Марију Шерифовић покрали на пумпи
Док је Марија била окренута ка апарату за точење горива, непознати мушкарац је пришао са друге стране аутомобила и украо јој новчаник, који се налазио на предњем седишту. Инцидент се десио пре неколико дана.

"Све се одиграло у свега неколико секунди, а Марија је била шокирана. Она је дошла на једну пумпу у Новом Београду како би сипала гориво.

Како је била велика гужва, Марија није чекала радника који точи гориво, већ је сама пришла апарату како би наточила бензин. У тренутку када се окренула, неко је пришао њеним вратима и узео новчаник са предњег седишта. Када је наточила гориво, ушла је у ауто по новац и тада схватила да јој нема ствари.

Била је шокирана, у први мах је помислила да се ради о скривеној камери, а када је претражила ауто, у нади да је новчаник оставила на другом месту, схватила је да је реч о крађи. Одмах је улетела у радњу и викнула да је покрадена. Радници су је гледали у неверици, а певачица их је молила да врате камере и тада су имали шта и да виде.

Мушкарац средњих година је пришао вратима, узео новчаник, сео у други аутомобил и отишао у непознатом правцу", прича Маријина пријатељица.

"Срећом, Марија није имала много пара у новчанику, јер већину ствари плаћа картицом, док јој документа стоје на другом месту, па неће морати да иде да вади све изнова.

Није желела да пријави случај полицији, али јој је ово било за наук да пази где оставља ствари. Како је певачицин стан близу пумпе, она је пешице отишла по новац како би платила гориво које је наточила", каже певачицина другарица, која објашњава да се Марија није потресла.

"Марија се није потресла због тога јер схвата да се то данас дешава свима. Живимо у таквом времену да су овакве ситуације постале нормалне, а у ставри не би требало да је тако", завршава Маријина пријатељица.

Позвали смо Марију како бисмо проверили ове тврдње, али се она није јављала на телефон.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар