Стиже нови албум Тошета Проеског?

Фондација која носи назив покојног македонског певача Тошета Проеског, најавила је нови албум на енглеском језику, али и концерт поводом десетогодишњице његове смрти, пренели су бројни регионални портали.

Занимљивости 28.01.2017 | 09:29
Стиже нови албум Тошета Проеског?
ако није тачно прецизирано о којој је фондацији реч, нити је могуће пронаћи званичну интернет страницу, у текстовима се наводи да је рад на новом албуму на енглеском језику одавно почео и то у студију продуцента Ендија Рајта у Лондону, који је сарађивао са македонским певачем.

 Осим тога, како пишу македонски медији, албум ће се звати "Сецрет Плаце" ("Тајно место"), а најављен је и велики концерт под називом "Деценија без Тошета", који ће подржати и Минастарство културе Македоније. Откривена су и називи две песме које ће се наћи на постхумном албуму - "Лигхт тхе Фламе" и "Wхере До И Белонг".

Подсетимо, певач је погинуо 16. октобра 2007. године, када је аутомобил који је возио Георгиј Георгијевски ударио је у теретно возило након што је возач заспао за воланом. Менаџерка Љиљана Петровић, која је лакше повређена, спавала је у тренутку несреће баш као и Тоше, али је певач на месту преминуо.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 0

Оставите коментар