Омаж Манди отказан због слабог интересовања?!

Манифестација “С оне стране дуге” неће бити одржана у Сава центру.

Србија 27.01.2017 | 10:10
Омаж Манди отказан због слабог интересовања?!
Музичко-сценски спектакл “С оне стране дуге” у част Милораду Мандићу Манди, који је требало да буде одржан у петак, 27. јануара увече у Сава центру, отказан је. Догађај најављен као омаж покојном глумцу, уз учешће многобројних личности из јавног живота, назван је по чувеној дечјој емисији коју је Манда својевремено водио на Трећем каналу.

"Разлог отказивања манифестације је лоша продаја карата - рекла је за Новости продуценткиња овог догађаја Мирјана Шајковић, која је 11 година сарађивала са Мандом у његовим ТВ емисијама.

"Постоји могућност да буде одржан на другој локацији. Ово је био начин да се захвалим Манди на дугогодишњој сарадњи и познанству. Његова породица је била упућена у то, а Мандина супруга Ања ме је недавно питала да ли догађај може да се одложи за шест месеци. Поштујем породицу Мандић и захаљујем им на свему. Волела бих да се манифестација, ипак, одржи. Жао ми је што публика и његова породице нису могли то да виде."

Мандина супруга Анастасија Ања Мандић се дан раније на “Фејсбуку” огласила саопштењем у којем се ограђује од тог догађаја.

"Породица глумца Милорада Мандића Манде овим путем обавештава јавност да ни на који начин не учествује у организовању и реализацији програма у Сава центру под насловом “С оне стране дуге”. Његови најближи сарадници и колеге, за које сматрамо да треба да буду неизоставни део таквог програма, такође се неће одазвати позиву да учествују, желећи да, на тај начин, испоштују став и осећања породице.

Породица не жели да располаже новцем сакупљеним од продатих улазница или зарађеним на било који други начин од овакве манифестације, јер сматрамо да се његово име и богата каријера у овом случају злоупотребљавају", наводи се, између осталог, у саопштењу.

Извор: Б92
Фото: Тањуг / Оксана Тоскић

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

РС

27.01.2017 17:15

Ово показује какав смо ми народ, народ осудјен на нестанак. Народ који ниста не постује па ни себе. Крај је близу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

27.01.2017 22:24

А балија Мерлин напуни двије Арене. Е моји Срби срам цас било.

ОДГОВОРИТЕ