Хрватска водитељка на снимку у 'тројци'

Тројицу младића хрватска манекенка и водитељка Тина Катанић пријавила је након што су у јавност крајем маја и почетком јуна исцурила два експлицитна снимка ње и двојице младића Ј. Л. и Д. З. На основу њене изјаве и података из мобилног телефона, који је пронађен код М. К. и заплењен, тужилаштво је поднело оптужницу против Домагоја Р. (24) за неовлашћено снимање и дистрибуцију тих снимака.

Регион 26.01.2017 | 20:35
Хрватска водитељка на снимку у 'тројци'
На телефону, који је Домагој продао кад су медији почели писати о снимцима, полиција је пронашла 24 снимка краћег трајања које приказују Тину у односу с двојицом младића. Оне ће на суду бити употријебљене као доказни материјал против оптуженог.

Домагој је за сада недоступан правосудним телима, не одазива се на позиве суда и адреса му је непозната. Због опасности од бега суд му је одредио истражни затвор и полиција ће чим га лоцира и ухапси, одвести у затвор у Реметинцу.

Све је почело почетком новембра 2014. године, кад је Домагој назвао Тину и договорио сусрет. Кад су се нашли, он је већ био у друштву с Ј. Л. и Д. З. Сво четворо су пили више врста алкохола, а шта се тачно догодило Тина се не сећа јер је, како је испричала тужиоцима, била у алкохолисаном стању.

У свом је исказу пред тужиоцима неколико пута поновила да се не сећа да је с тројицом мушкараца имала било какав полни однос, а посебно није видела нити је била свесна да би Домагој Р. њу и Ј. Л. и Д. З. снимио у експлицитној ситуацији.

Сећа се да је Домагој користио ајфон, али није тачно знала који модел је имао. За постојање експлицитних снимака сазнала је од пријатеља који су јој јавили након што је снимак, прво путем WхатсАппа, а потом и на интернет порталима, почео да кружи.

Тина само жели да сви спорни снимци буду избрисани с интернета како би могла нормално да живи јер жели да има породицу и не жели да је тако нешто прати кроз живот.

Домагој Р. се у истрази бранио ћутањем, у одговору на оптужницу тврдио је да не постоји ниједан конкретан доказ који је може потврдити. Да је имао намеру да објави снимке, каже, пустио би их све и да су они пуштени с телефона Ј. М.

"Да је Тини заиста било лоше и да се ничега није сећала, не би идуће јутро отишла с нама на кафу и позвала нас на ручак" тврди Домагој.

Након што су снимци изашли у јавност живот му се погоршао, почео је да добија претње, а пропало му је и неколико фудбалских трансфера.

"Почетком 2014. године назвао ме Домагој Р. (24). Кад сам се нашла с њим, био је у друштву с Ј. Л. и Д. З. Сво четворо смо конзумирали више врста алкохола. Што се тачно догодило не сећам се јер сам била у алкохолизованом стању" изјавила је хрватска манекенка.

"Кад сам се следеће јутро пробудила у том стану, тамо су још били и Домагој Р., Д. З. те Ј. Л. Већ тада ми није било јасно шта се догодило претходне ноћи. Кад сам се пробудила, осећала сам нелагоду с обзиром на то да сам интуитивно осећала да нешто не ваља, али нисам знала шта.

Претпостављам да ми је видео снимком, који је начинио и дистрибуирао на моју штету, хтео да науди с обзиром на то да сам јавна особа. Иако се не сећам догађаја од претходне ноћи, сећам се да сам следећег јутра покушала од Домагоја да добијем његов телефон, али он није хтео да ми га да" рекла је Тина.

Извор: 24сата.хр

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Бојан

26.01.2017 21:10

Јел има неко линк ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрки

26.01.2017 21:13

Док не видим не вјерујем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак Мата

26.01.2017 21:28

Јадница није знала, многе нису знале ал је Северина једина била права свака јој част. Ове је не могу копирати нема шансе, што би реко БН оригинал је оригинал

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

26.01.2017 21:29

Стаје ту спорно мозе зена примит и ако мозе и 4 ниста лосе није п...ца за полице или ти сталазе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хиперион

26.01.2017 21:38

Кад се хрватска водитељка пробуди испод краве казе момци јос сте ту

ОДГОВОРИТЕ
Name

Патковаца

28.01.2017 08:35

А јој ста јој фали. Добила је оно сто је тразила-само мало пазње. Није ни прва а ни последња. Лако је мени за њу.

ОДГОВОРИТЕ