АО - Венус: Желим да се реванширам Серени у финалу!

Венус Вилијамс жели да се реваншира сестри Серени за пораз у последњем Грен слем финалу које су играли пре седам и по година на Вимблдону.

Тенис 26.01.2017 | 20:10
АО - Венус: Желим да се реванширам Серени у финалу!
Ново ће играти на Аустралијен опен, први пут после пуних 14 година у Мелбурну.

"Морам само да наставим да играм као до сада. Нисам играла лоше, нисам срећна што сам изгубила сет, али га је она заслужила. Могу само да покушам да освојим још два. Наш последњи дуел је био као краљевска битка. Врло интензивна. Једноставно нисам могла да јој парирам тог дана. Била је много добра. Дивно је што опет играмо. Желим да се реванширам. Када играм против ње осећам се као да играм против најбољег могућег противника. Борим се против свих шанси. Противник ти је сестра и она је супер фантастична. То је дивна ствар. Мислим да овај меч неће бити ништа другачији од онога што је било у последњих 20 година. Нема потребе да се мења било шта", рекла је Венус.

Венус је у полуфиналу АО била боља од земљакиње Коко Вандевеј после преокрета у три сета.

"Како је играла знала сам да ћу морати много да се брани, а да нападам када имам прилику. Желела сам да диктирам ритам, али је било немогуће због њене игре. Све је било у контроли поена који се игра, нападачки или дефанзивно. Било је битно само некако освојити поен. У првом сету сам сервирала конзервативно, у другом сам се више посветила томе. У том тренутку је борба била психичка. Он је чекала мој други сервис, а у таквој ситуацији важно је не дозволити ривалу оно што жели. Што је меч био дужи то је други сервис био важнији", каже Вилијамсова.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар