НБА: Кавси одбили да трејдују Лава за Кармела Ентонија!

Њујорк Никси понудили су Кливленда Кавалирсима спектакуларан трејд Кармело Ентони за Кевина Лава, али је шампион одбио ову понуду.

Кошарка 30.01.2017 | 08:15
НБА: Кавси одбили да трејдују Лава за Кармела Ентонија!
Иако је Леброн Џејмс често причао да би волео да игра са добрим пријатељем Мелом, Кавси траже плејмејкера, па су одбили могућност да доведу још једног суперстара у своје редове.

Ентони ове сезоне просечно бележи 22,7 поена уз 6,1 скокова и 3,1 асистенција, док Лав игра сезону каријере у Кавсима са 20,5 пена и 11 скокова по мечу.

С обзиром на још једну лошу сезону Никса (20-27), све чешће се спекулише о одласку Ентонија, јер током шест година његовог боравка у Медисон Сквер Гардену Њујорчани нису успели да изграде конкурентан тим.

С обзиром да ускоро пуни 33 године, Никси покушавају да искористе вероватно последњу прилику да за своју звезду добију играча приближног квалитета.

Међутим, било је тешко очекивати да ће се Кавси одрећи Лава с којим су освојили титулу док је био у далеко слабијој форми, а тренутно игра боље од старијег Ентонија, који први пут после осам година неће бити стартер на Ол-стару.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар