Николија и Реља направили скандал

Естрадни пар Николија Јовановић и Реља Поповић направили су инцидент у авиону којим су се пре два дана враћали из Цириха у Београд.

Забава 26.01.2017 | 08:53
Николија и Реља направили скандал
Они су, наиме, купили карте за јефтинију, економску класу, али су по уласку у авион отишли и опуштено сели у скупљу, бизнис-класу. Када су их чланови посаде замолили да се преместе, они су драмили, па је непријатна ситуација потрајала.

"Сви ми који смо се тог дана враћали из Цириха у Београд летом швајцарске компаније морали смо да слушамо како се Николија и Реља расправљају током самог укрцавања. Прво, када су ушли у авион, сели су у бизнис-класу. Вероватно су видели празна места, па су пожелели да седе на тим местима, иако за то нису платили. Након што су сели и сместили се, дошла је стјуардеса, која их је замолила да пређу на своја места у економској класи", открива извор "Ало!"који се нашао на истом лету.

"Чак ни након што им је чланица посаде љубазно објаснила да не могу да седе на местима која нису платили, они су наставили да се расправљају и убеђују желећи да остану на скупљим седиштима. Причали су да ту нико не седи, па зашто не би они. Након што им је стјуардеса љубазно објаснила да авион неће полетети док сви путници не буду на својим местима, они су пристали да се врате у економску класу."

"Потрајало је, међутим, то убеђивање и расправљање, па су сви путници почели да коментаришу њихово понашање", прича извор и додаје да, чак ни када су сели на своја јефтинија места, нису престали да се свађају са стјуардесама.

Николија и Реља имали су претходног викенда наступ у једном клубу у Цириху. Позвали смо их да проверимо наша сазнања, али они се нису јављали на наше позиве, нити су одговорили на наше поруке до закључења овог броја.

Повратна авионска карта на лету Београд-Цирих у економској класи кошта од 170 евра па навише, док су цене за бизнис-класу и до три пута веће. Како наводе у "Свис еру", за разлику од јефтиније, економске класе, у којој путници добију освежење у виду сока и кафе, у бизнис-класи добијају квалитетније оброке, имају већи избор забаве током лета, приоритет приликом чекирања и укрцавања...

Седишта су већа, шира и удобнија. Бизнис-класа обухвата неколико првих редова, који су од остатка одвојени завесом или преградом.

(Блиц)
(Фото: Интернет)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Пилот

26.01.2017 08:04

Штаће сиротиња

ОДГОВОРИТЕ
Name

26.01.2017 08:18

НИКАД ЧУО ЗА ОВО ДВОЈЕ АНОНИМУСА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миа

26.01.2017 11:14

Који габори, а у ње уста ко у крокодила...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рођенобеоградски сељобери

11.06.2020 14:31

Најгоре брукају Србију, и тачка.

ОДГОВОРИТЕ