Јокић учествује на Ол-стар викенду!

Српски кошаркаш Никола Јокић поново учествује на Ол-стару. На утакмици између најбољих "звезда у успону" НБА лиге представљаће "Тим света".

Кошарка 25.01.2017 | 20:50
Јокић учествује на Ол-стар викенду!
Тешко да ће га бити на Ол-стар утакмици између најбољих кошаркаша Источне и Западне конференције, осим ако га неким чудом не буде изабран за "резерву", али ће другу годину заредом играти у мечу "звезда у успону" - која окупља најталентованије кошаркаше лиге.

Никола Јокић је претходне године као "руки" играо за "Тим света", а овога пута је, сасвим заслужено, изабран и у својој "софмор" години у којој просечно бележи 15.2 поена, 8.4 скока и 3.9 скокова по мечу!

Видећемо да ли ће он бити стартни центар, пошто му је конкуренција Џоел Ембид (Филаделфија), али ту су и његова два саиграча из Нагетса – Емануел Мудијеј и Џамал Мареј.

Осим њих, позвани су и Данте Егзум (Јута), Треј Лајлс (Јута), Бади Хилд (Њу Орлеанс), Кристапс Порзингис (Њујорк), Домантас Сабонис (Оклахома) и Дарио Шарић (Филаделфија).

У "САД" тиму ће играти само "три рукија" Малком Брогдон (Милвоки), Маркис Крис (Финикс) и Брендом Инграм (ЛА Лејкерси), док су ту за годину дана искуснији Девин Букер (Финикс), Френк Камински (Шарлот), Џахил Окафор (Филаделфија), Данђело Расел (ЛА Лејкерс), Џонатан Симонс (Сан Антонио), Карл Ентони-Таунс (Минесота) и Мајлс Тарнер (Индијана).

Тим "САД" је прошле године победио 157:154, а Јокић је дао 12 поена.

Меч се игра 18. фебруара у Њу Орлеансу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар