Дирљива порука Олге Даниловић послије тешке повреде на Аустралијан опену...

Млада српска тенисерка Олга Даниловић у колицима је морала да напусти терен у Мелбурну, на коме је водила у осмини финала Аустралијан опена када је доживела повреду. Њен крик, потом сузе и болна гримаса лица, многе су потресли, па су 16-годишњој тенисерки послали бројне поруке подршке.

Тенис 25.01.2017 | 21:10
Дирљива порука Олге Даниловић послије тешке повреде на Аустралијан опену...
Даниловићева им се свима захвалила путем Твитера, поручивши: "Хвала свима на дивним порукама, пуно ми значе", а уз то је "доцртала" и једно срце.

Тешки су то били тренуци за велику тениску наду. Играла је одлично од старта гренд слема и са правом се надала новом успеху. Најпре је надмашила себе, јер је прошле године испала у првом колу, а сада у три сета пребродила уводну рунду.

Онда је у једном дану остварила две победе, како у појединачној, тако и у дубл конкуренцији, а између два наступа имала је мање од два сата одмора. И то баш на 16. рођендан. И то у врелом дану, у коме су посебан проблем представљале - муве.

Уследио је напет меч и пораз у надметању парова, али је у осмини финала одлично започела свој наступ. Против Индијке Зил Десаи повела је са 5:3, сервирала за освајање првог сета, а онда повредила задњу ложу.

У сузама су протекли наредни тренуци, а ни помоћ медицинског особља није јој олакшала напуштање терена, па су организатори морали да обезбеде колица.

Бројни љубитељи тениса су, како преко друштвених мрежа, тако и путем Блицспорта, слали поруке подршке.

"Душа. Да се опорави колико и како треба, цео свет је пред њом", написала је Мирјана.

"Брзо се опорави драга девојко, навијаћемо ми гласно за тебе на великим мечевима, врло брзо!", написала је Јеца.

"Драга Олга, главу горе. Биће још пуно победа, само се ти опорави...", поручио је један од љубитеља тениса.

"Као спортиста доживео сам руптуру мишића десне задње ложе. Ако је то у питању, то боли само тако, као неко нож да вам забија у одређено место. После месец и по дана сам се вратио на терен. Проћи ће, биће Олга поново одлична", послао је коментар један наш читалац.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар