Познати пар избачен из бизнис-класе

Певачица Николија Јовановић и њен изабраник репер Реља Попович изазвали су скандал у авиони када су се врећали из Цириха за Београд.

Србија 25.01.2017 | 15:30
Познати пар избачен из бизнис-класе
Они су, наиме, купили карте за јефтинију, економску класу, али су по улазак отишли и опуштено сели у скпљу, бизнис-класу. Када су их чланови посаде замолили да се преместе, они су драмили, па је непријатна ситуација потрајала.

"Сви ми који смо се тога враћали из Цириха за Београду морали смо да слушамо како се Николика и реља расправљају током самог укрцавања. Прво, када су ушли у авион, сели су у бизнис-класу. Вероватно су видели празна места, па су пожелели да седе на тим местима, иако за то нису платили. Након што су сели и сместили се, дошла је стјуардеса, која их је замолила да пређу на своја места у економској класи", открива извор који се нашао на истом лету.

"Чак ни након што им је чланица посаде љубазно објаснила да не могу да седе на местима која нису платили, они су наставили да се расправљају и убеђујући да осану ма скупим седиштима. причали су да ту нико не седи па зашто не би они. Пошто им је стуардеса љубазмо објаснила да авион неће полетети све док сви путници не буду на својим местима, они су пристали да се врате у економску класу", испричао је извор.

Реља и Николија се нису јављали нити одговорили на поруке.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Педја

25.01.2017 15:29

Брука,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВУК

25.01.2017 21:52

Ко су ови људи???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко

26.01.2017 09:53

Ко је су то ВИП луде које хоце да сиједе тамо гдје не плате. они да буду примјери за омладину њих треба бојкотирати без обзира ста раде!!!!!!!!!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао

26.01.2017 10:08

СУГЕ И СУГЕ!

ОДГОВОРИТЕ