Ово су фудбалери које ће Интер покушати да доведе...

"Неразури" намеравају да се пласирају у Лигу шампиона наредне сезоне, а тренутно се налази на пет бодова заостатка за тимом који ће последњи у европску елиту.

Фудбал 25.01.2017 | 20:40
Ово су фудбалери које ће Интер покушати да доведе...
Фудбалски клуб Интер планира на лето велику потрошњу на трансфере, а највећа жеља је довођење Марка Вератија, пренели су данас италијански медији.

Интеру на крају ове сезоне истиче забрана трансфера због ограничења финансијског фер-плеја, а кинески власници желе да уложе велики новац у екипу током летњег прелазног рока.

Верати је велика жеља клуба у везном реду, а његова откупна цена је око 80 милиона евра. Већи проблем од новца су интересовања других клубова, пошто је италијански репрезентативац на мети Реал Мадрида, Јувентуса и Бајерн Минхена.

Такође, Интер разматра довођење Лукаса Биље из Лација, као и Лоренца Пелегринија из Сасуола, али је његов трансфер мање известан јер Рома има право прече куповине.

Први избор у одбрани биће бразилски штопер Маркињос из Пари Сен Жермена, а жеље су још Костас Манолас из Роме и Стефан де Фрај из Лациа.

Када је реч о нападачима, Интер ће покушати да ангажује Федерика Бернардескија из Фиорентине, која ће за траснфер вероватно тражити између 40 и 50 милиона евра.

Алтернатива за Бернардескија је крилни нападач Сасуола Доменико Берарди, али и код њега у уговору постоји клаузула о пречој куповини, чији је власник Јувентус.

Скаути Интера дуже време прате нападача Арсенала Алексиса Санчеса, као и Џексона Мартинеса, који наступа у Кини за екипу Дјангсу.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар