Извршитељи продају стан Шабана Шаулића

Краљу народне музике и његовој супрузи због неизмиреног дуга Гордани Гоцић судским путем одузет је стан у Требевићкој улици. Стан се продаје на аукцији, а цена је око 72.000 евра.

Забава 24.01.2017 | 10:23
Извршитељи продају стан Шабана Шаулића
Како сазње "Блиц", прошле су 23 године како Шабан Шаулић и његова супруга Гордана дугују 93.000 тадашњих немачких марака бившем директору ПГП РТБ Божидару Гоцићу и његовој супрузи Гордани. Гоцићи су после десет година тужили Шаулиће и суд је недавно донео правоснажну одлуку да се стан Шаулићевих на Бановом брду стави на аукцију како би од продаје био враћен дуг Гоцићима. Двособан стан од 55 квадрата на Бановом брду, а који је у власништву Шаулића, биће продат на аукцији крајем фебруара, а цена стана износиће око 72.000 евра, како би се породици Гоцић вратио дуг после 23 године.

 Наиме, 1994. године Божидар је са супругом Горданом позајмио породици Шаулић 93.000 немачких марака. Када су затражили да им се новац врати, Шаулићи су говорили како немају новца и да не могу да врате, али Гоцићи нису веровали у то, па су новац затражили судским путем. Гордана Гоцић за "Блиц" каже да је Гордана Шаулић обећала да ће новац вратити за пар месеци, али пошто се то није десило, она и њен супруг живели су веома тешко и да он није ни доживео да се дуг врати.

- Задовољна сам пресудом, али мене то малтене не интересује. Изгубила сам вољу и наду. Када ми је био потребан новац, нисам га имала. Тај новац био је изузетно велики, могла сам да купим кућу преко пута, али зато сада морам да продам моју јер не могу да се издржавам. Гордана никада није хтела да врати новац, она није остала само нама дужна, већ многима. Шабан није знао да је она од нас узела новац. Када сам му рекла, рекао је: "Шта мене брига, Гоци сте позајмили, не мени". Имамо признаницу са њеним потписом, потписала је три признанице. Нешто ситно је враћала, али целу своту никада није исплатила. Нисмо имали од чега да живимо, па смо је стално звали. Она је донела неколико пута по хиљаду марака... Једноставно није хтела да врати, а много ме је погодило када ми је рекла: "Божо неће доживети да вам вратим цео овај новац" - каже Гордана Гоцић за "Блиц".

Позвали смо Гордану Шаулић како бисмо чули њену страну приче, али до закључења овог броја она се нија јављала на телефон.

Пре тачно годину дана, Шабан и Гордана Шаулић су за своју славу, Светог Јована, угостили пријатеље и породицу у новој вили на Дедињу. Шаулићи су, како се писало, у вилу уложили читав милион евра. Ово велелепно здање има четири спаваће собе, три купатила, две кухиње, огромну дневну собу и подрум.

Блиц
фото:интернет

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

схпилен

24.01.2017 13:07

Сабан је примао од Ботидара нотификације, али их је игнорисао свих ових година уназад !?

ОДГОВОРИТЕ
Name

обичо

24.01.2017 17:38

Највише дугују они који пуно имају,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фузли

24.01.2017 22:00

Страсно јебо те краљ музике а ово дозивео овакву бруку...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацогз

25.01.2017 06:58

Био сам пијанац!!!

ОДГОВОРИТЕ