Тешко бреме... Роналдов насљедник - епитет који је “појео” Јунајтедове велике наде!

Фудбалер који по доласку на “Олд Трафорд” буде представљен као наследник Кристијана Роналда по правилу нестане и не остави никакав траг у Манчестер јунајтеду. Епитет Роналдовог наследника сувише је тежак на “Театру снова”.

Фудбал 01.02.2017 | 22:30
Тешко бреме... Роналдов насљедник - епитет који је “појео” Јунајтедове велике наде!
Многи играчи су од одласка Португалца у Реал покушавали да постану његови наследници, али... Као да их тешко бреме очекивања “поједе”. До сада нико није могао да га изнесе на прави начин. Сваког фудбалера са офанзивним карактеристикама који је стигао у Јунајтед пратила је сенка Роналдовог учинка.

Чини се да навијачи “црвених ђавола” још увек пате за својим љубимцем. Траже га у другим играчима, који се ређају као на траци. Од 2009. године и тренутка када је, у тада рекордном трансферу, Кристијано прешао на “Сантијаго Бернабеу” на “Театру снова” више ништа није исто.

Последњи у низу који је Јунајтед напустио као потпуни промашај је Мемфис Депај. Из ПСВ-а је стигао као играч који ће коначно наследити Роналда, али... Узео је и дрес са бројем седам, дао неколико лепих голова и нестао. Епизода је већ завршена, Холанђанин је у Лиону. У Француској ће покушати да оживи каријеру.

Листа “Роналдових наследника” је дугачка: Луис Нани, Антонио Валенсија (постао десни бек), Бебе, Ешли Јанг, Аднан Јанузај, Вилфред Заха и Анхел ди Марија.

Много талента и очекивања на једном месту, али учинак је изостао.

Епитет “Роналдовог наследника” је појео многе - а следећи на том списку могао би да буде Антоан Гризман? Фрацнуз из Атлетика је већ на путу за Манчестер. Новац је обезбеђен, а чека га и “седмица”. Храброст или лудост? Показаће време...

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар