АО - Димитров побјеђује, јер му не "смета" Никол?!

Један од играча који су одушевили својом игром на Аустралијан опену је Бурагин Григор Димитров.

Тенис 24.01.2017 | 12:15
АО - Димитров побјеђује, јер му не "смета" Никол?!
Момак кога су као дечака поредили са Роџером Федерером, последњих година је више пажње привлачио као дечко Марије Шарапове, а сада због везе са певачом Никол Шерзингер.

Међутим, у Мелбурну је подсетио све на таленат који поседује изборивши најбољи пласман на некон Грен слему од 2014.

"Увек се трудим да држим приватни живот ван терена. Када сам био млађи мучио сам се да раздвојим љубавни живот од тениса. Било је периода када нисам био сигуран шта треба да радим. Али временом учиш. Одрасташ, претпостављам. Не желим да кажем да сам учио из својих грешака, али сам научио доста тога у међувремену. Мислим да ми је то помогло",рекао је Димитров.

У четвртфиналу АО чека га још један талентовани тенисер, Белгијанац Давид Гофан.

"Знам шта да очекујем од њега, он је изванредан играч. Често смо тренирали заједно између сезона. Врло је опасан. Морам бити спреман и физички и психички за борбу. Не може ништа више да се каже о том мечу", рекао је Бугарин.

Елиминацијом Новака Ђоковића и Ендија Марија отворио се пут многим тенисерима да освоје први Грен слем у каријери.

"Јасно је да се доста прича о њиховом испадању са турнира. Али то су само двојица тенисера у жребу. Јесте велика ствар, јесте другачије, не кажем да није, али смо давно видели да свако може да победи свакога. Важно је концентрисати се на оно следеће што је испред тебе. Ја сам задовољам четврффиналом. Идемо даље", закључио је Димитров.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар