Главни на рођендану Милошевићевог унука

Журка није могла да прође без чувене „Миљацке“, а лидер социјалиста поручио Милошевићу јуниору да му чува функцију у СПС

Србија 22.01.2017 | 18:37
Главни на рођендану Милошевићевог унука
Марко Милошевић, син Марка Милошевића и Милице Гајић и унук покојног председника СРЈ Слободана Милошевића, прославио је прексиноћ 18. рођендан у ресторану „Конак“ у Пожаревцу!


Друштво на окупу... Марко Милошевић са пријатељима

Међу најближом родбином и пријатељима на прослави је био и шеф социјалиста Ивица Дачић са сином Луком и супругом Сањом. Како је признао лидер СПС, журка није могла да прође без његове чувене „Миљацке“, пише Курир.

"Замолили су ме да то отпевам и наравно да сам пристао. На слављу су били само рођаци и најближи пријатељи, нас осамдесетак. Од политичара сам био једини. Марко је диван дечко, мој Лука и он су вршњаци", рекао је Дачић. Старо пријатељство...


Марко Милошевић и Милица Гајић са Ивицом, Луком и Сањом Дачић

Шеф социјалиста каже и да на прослави није причао са Марком о томе да ли и даље стоји иза своје жеље да се, кад постане пунолетан, учлани у СПС, али је рекао:

"Било би ми драго да се учлани, а ја му, наравно, чувам функцију. Чува му фотељу у СПС..."


Ивица Дачић, Марко Милошевић и Лука Дачић

Подсетимо, Марко Милошевић је у ексклузивном разговору за Курир прошле године рекао да му је деда Слободан узор, па ће због тога, чим заврши гимназију, уписати правни факултет, а на питање да ли планира да се бави политиком, рекао је: 

"Политика је нешто што је мени и мојој породици нанело много зла. Ипак, кад напуним 18 година, размишљам да се симболично учланим у СПС, партију коју је мој деда основао."


Није дочекао да прослави унуку 18. рођендан... Слободан Милошевић

МИРА НЕЋЕ ДА КАЖЕ ШТА ЈЕ КУПИЛА УНУКУ ЗА РОЂЕНДАН

Мирјана Марковић, баба Марка Милошевића, није хтела да открије шта је свом унуку пожелела за 18. рођендан и да ли му је спремила неки поклон.



Иначе, Марко је раније за Курир рекао да није наследио дар за писање од баке.

"Многи кажу да је бака талентована за писање, али ја још нисам стигао да прочитам неку од њених књига", рекао је Марко.

(Курир)

Коментари / 0

Оставите коментар