Челси: Коста је од данас на продају!

Бразилац може да иде са Стамфорд бриџа за 150.000.000 евра!

Фудбал 22.01.2017 | 16:30
Челси: Коста је од данас на продају!
Изгледа да је доста и тренеру Челсија Антонеу Контеу, али и газди Плаваца Роману Абрамовичу. Порука је јасна - Дијего Коста може да иде из клуба у јануарском прелазном року, али, како тврди Сандеј Тајмс, само у клуб који је спреман да плати баснословних 150.000.000 евра.

Наравно, ово је пре свега урађено због интересовања из Кине, јер је јасно да у овом тренутку само тамошњи клубови могу да издвоје поменути износ за трансфер.

Ако би се то десило, Коста би оборио светски рекорд када су у питању трансфери, а држе га Пол Погба и Манчестер Јунајтед који је за његов долазак из Јувентуса платио 100.000.000 евра.

Шпански репрезентативац је у досадашњем току сезоне играо одлично, дао је 14 голова, али није био у тиму за утакмицу са Лестером прошле недеље, наводно због проблема са повредом леђа.

Већ тада су процуреле информације, које су касније додуше демантоване, да Коста има позиве неколико италијанских клубова. Он је такође био повезан и са повратком у мадридски Атлетко, екипу из које је и дошао у Челси.

Према наводима са Острва, Коста би могао да буде у конкуренцији за тим за нову првенствену утакмицу са Халом. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар