"Уз помоћ Трампа затворити ОХР"

Трамп је успио да кључни дио својих гласача увјери да Русија није пријетња, тврди за "Спутњик" Обрад Кесиц́, шеф Представништва Републике Српске у Вашингтону.

Република Српска 22.01.2017 | 10:27
"Уз помоћ Трампа затворити ОХР"
Иако је америчка администрација успјела да спријечи да предсједник Републике Српске Милорад Додик присуствује инаугурацији Доналда Трампа, ипак није успјела да спријечи да представници РС пре и послије инаугурације остваре значајне контакте са члановима нове администрације.

Према Кесићевим ријечима, врло је примјетна промјена расположења када је ријеч о спољној политици САД.

"Са представницима нове администрације и члановима Конгреса присуствовали смо балу спонзорисаном од стране шест најзначајнијих републиканских, конзервативних и вјерских организација. На вечери су до мене сједили људи из Аризоне и Џорџије који су подржали Доналда Трампа, као и неки његови финансијери, али и новинари, представници деснице, и било ми је фасцинантно да чујем да они потпуно одбацују поруку коју политички естаблишмент шаље кроз медије, ону у којој је Русија озбиљна пријетња САД“, наводи Кесиц́.

Како каже, Трамп је успио да кључни дио својих гласача увјери да Русија није пријетња.

"Он је, упркос бројним нападима којима је био изложен, својом одлучношц́у успио да изгради подршку људи који су по својој природи доста сумњичави када је ријеч о Русији, а неки је чак и даље посматрају у истом контексту као Совјетски Савез. Дакле, види се да то није само опредјељење без подршке међу кључним сегментима његових бирача и финансијера.

То ме охрабрује, и кроз контакте са члановима Конгреса видим да се формира нова ситуација, да су они спремни да подрже спољну политику предсједника Трампа и да ипак мисле да треба да му се допусти да води спољну и унутрашњу политику на начин на који је то обец́ао током кампање“, каже Кесиц́ за "Спутњик".

Према његовим ријечима, дешава се управо оно што се и предвиђало да ц́е се догодити након избора и Трампове побједе.

"Оно што сам лично чуо од представника из Трамповог кабинета говори у прилог томе да САД мијењају курс своје спољне политике и да први приоритет јесте изградња искреног партнерства и пријатељства са Русијом, те да ц́е то бити нови темељ рјешавања озбиљних проблема у свијету, на првом мјесту питање тероризма“, објашњава Кесиц́.

Како још треба радити на нивоу повјерења који се треба изградити између САД и Русије, наводи Кесиц́, отвара се простор за Србију и Републику Српску.

"У свим контактима које смо имали ових дана износили смо наше ставове да су Република Српска и Србија спремне да имају најбоље односе са новом америчком администрацијом и да смо спремни да јој помогнемо тамо гдје мислимо да можемо бити од користи, а то управо јесте изградња новог односа са Русијом, с обзиром на то да и у перцепцији, а и у реалности, Република Српска и Србија уживају добре односе са Москвом“, напомиње Кесиц́.

Он додаје да су представници Републике Српске када год су могли износили и фрустрације потезима претходне америчке администрације и истицали шта је она све чинила како би урушавала и оштетила Републику Српску.

"У разговорима са људима из кабинета Доналда Трампа и члановима Конгреса јасно смо ставили до знања да су наши приоритети да се у Савјету безбједности УН донесе нова резолуција о БиХ, а да се садашња стави по страни, како бисмо отворили процес затварања Канцеларије високог представника за БиХ. Дакле, најавили смо спремност за сарадњу и дали конкретне приједлоге, и мислим да смо наишли на велико разумијевање и ниво спремности да се са нама сарађује, а прве званичне контакте са новом администрацијом очекујем вец́ за 7 до 14 дана“, закључује Кесиц́ за "Спутњик".

(Спутњик)

Коментари / 84

Оставите коментар
Name

опел агила

22.01.2017 09:34

Ко је овај Кесић, има ли ко да објасни овоме народу. Каква је његова функција у Америци, да троши народне паре или да склања паре ови наших кабадахија што су на власти у Републици Српској. Дај има ли неко у скупштини покрене питање овога Кесића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

22.01.2017 10:17

А кадабахије у федерацији тамо их по теби нема а колико кантона влада и пизди материна,ако хоћеш да критикујеш онда немој само једну страну мислиш да нема федерација кесица по Америци

Name

ре

22.01.2017 10:21

Кесиц ти је несто као Галијасевиц.

Name

родјо

22.01.2017 10:26

За разлику од покојног Пупина,који је давао све за Србију овај узима из РС за себе.

Name

ре опел агила

22.01.2017 10:32

Најобичнији ухљеб на народној грбачи, сврха је самом себи, дочекати тако понекад премијерку у канцеларији, купити карте за неке представе у Вашингтону, играју игрице на рачунару и ладе јајца.

Name

Ре

22.01.2017 10:56

Кесић је частан Србин и воли Републику Српску и српски народ.

Name

Доналд Крамп

22.01.2017 11:21

Кесић склања паре Додикове

Name

Цонсиглиере

22.01.2017 11:36

Има ли Обрад држављанство РС/БиХ..?? Или је странац американац, као карганович што је и слични томе. А таки су најгори, странци са презименима што завршавају на ић, ич, ицх, иц, ик..., одераше, гладеж и грабеж невиђена. Слични онима што их држе и плаћају. Нашли се. Упарили са литванцима руских презимена, Романов и још којекакви.

Name

Изгледа

22.01.2017 12:08

Да се опел ,променио ;постао је во

Name

Благоје

22.01.2017 13:24

Баш нам је овај Кесић брз. Искеса народне паре , а зашто?

Name

ннн

22.01.2017 14:00

НИСАМ ЗНАО ДА КЕСИЋ ПРЕДСТАВЉА И СРБИЈУ !Ха,ха,ха...

Name

РеМилан

22.01.2017 14:36

Ста нас брига за ФЕДЕРАЦИЈУ, мене интересује РЕПУБЛИКА СРПСКА и НОВАЦ српске сиротиње који Квесиц и "КВЕСИЦИ" немилице тросе по бијелом свијету на некаква "представниства" за која нико не зна ни цему слузе ни која је вајда од њих ! Тај Квесиц је вуцибатина која не зна ни српски како треба, а камоли енглески језик ! Цисто паламудјење и вриједјање интелигенције народа у Републици Српској од стране Додикових "експерата", поцев од Квесица па до Галијасевица.

Name

Бинго 90

24.01.2017 04:51

Мени се поставља питање, да ли он уопсте даје паре које му саљемо преко Wестерн Униона тим лобистима, или их оставља за себе. Она нама казе да даје, ал брате ове лобистицке агенције слабо одрадјују свој посао. Изгледа да се огласе само кад им Обрад кане неку пару. Прије и послије тога, не.

Name

Кесонац Кесић

22.01.2017 09:37

Кесић,спутњик????Бухахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зеро

22.01.2017 11:00

Сад одустају од смјене Кормакове и све снаге концентрису да смјену Инцка. Људи како им није јасно да њих бог није створио да они мјењају друге него да буду промјењени.

Name

Трампова инагурација

22.01.2017 09:38

Локација гдје стајала премијерка хттп://и.имгур.цом/ХукзАРР.јпг

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

22.01.2017 10:43

Па тај Кесиц нам је јавно тврдио да Зељка сједи са организаторима из Трамповог стаба на инаугурацији??? Тај Кесиц је веца варалица од Милорада.

Name

никола

22.01.2017 11:30

Није онде стајала него се добде прогурала да придје до зида само да ми се усликалла. А тацно је да је стајала јер онај 'зелени' дио уопсте није имо столице за госте него су морали цјело вријеме стајати

Name

Ре Кики

22.01.2017 11:37

Од милорада веће нема..

Name

ре никола

22.01.2017 12:10

Секција 12 гдје Цвијановиц била је локација са столицама. То се види на фотографији карте, около су секције за стајање сто се опет види из мапе. Неистина је да је била са обичним гледаоцима јер се налазила свега 50-так метара од Трампа. Фотогарфија током припрема за инаугурацију показује све припремљене секције за сједње. хттп://и.имгур.цом/СвXwq8W.јпг

Name

ре реНикола

22.01.2017 14:06

Поента цитаве прице је да су карте купљене и да је исте карте могао купити и Перо Периц. Премијерка није добила слузбени позив на инаугурацију како је у висе наврата изјавила.Није битно да ли је она лицно купила или неко други у њено име и да ли су карте купљене за дио са столицама или без столица.

Name

сензација

24.01.2017 15:54

Све се лијепо види како она устала и присла оном зиду и како масе а он је одозгор гледа и драго му просто не зна ста би реко од драгости сто је она њему досла. Само ме цуди како није запјево Не мозе нам нико ниста јаци смо од судбине,ваљда му фалио бет вокал,наком пјевацу па да ударе санкције само да му нема ко помагат док пјева

Name

Бомбас

22.01.2017 09:39

Не бацај димне. Ста мислис да це народ повјеровати твојим лазима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

погледај мало

22.01.2017 10:39

Погледај на Н-Тв њемацке снимке па цете видјети где је Зељка стојала хахахаххахахаха имате материјала 8 сати ста претурати на 9 камера разних хихи

Name

Ми Сами

22.01.2017 09:40

Обрад Кесиц.Има вецу плату у Америци од њиховог министра вањских послова...самозвани еxперт и утицајна фаца у Васингтону.Замислите ста је он успио.Цовјек је на ебаy купио две карте за церемонију за прву и другу даму у нас.(нека се договоре која је прва а која друга.)А то није лако било...оправдао је сваки од 5 милиона долара које смо му дали.Ста би било да Зељка и Сњеза не одосе?Срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ух

24.01.2017 15:57

Кад би ја за те пре само знао лагат,па јављо би се свака 3 дана у бакинце директно и преносио поздраве од Трампа лицно

Name

пирмо пирмо

22.01.2017 09:42

Обрад Кесич за српски "спутњик" хахахахахах Ја мислим да че он успјети као доказани дипломата да разговара са Трумпом о самосталности РС-е.Треба одправдати -лупати без везе- милиончиче које добива .Па људи моји да ли ико зна да америчка администрација илити било која разговара само са администрацијама држава.Не кажем да им се не може обратити ал то нема везе са стварношчу.А л има успјеха успио је премијерку угурати у ВИП мјесто-први ред иза зида.Боже ме сачувај све мислим да ови на власти нису колективно дрогирани. или свјесно за..... свој народ ради власти и пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

22.01.2017 09:45

Највјероватније да це остати дозивотни предсједник РС.Ни Ердоган му није раван.......??? А ти Обраде, не лобирај са народним парама само за једног цовјека???

ОДГОВОРИТЕ
Name

укрув

22.01.2017 09:45

Популистичка прича најобичнијег ухљеба

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВИНАР

22.01.2017 09:46

И овај крену до чупа терње из ..................... ха ха ха

ОДГОВОРИТЕ
Name

МБ

22.01.2017 09:49

Обрад кесиц Амбасодар РС у САД. Дüбела месецна примања на рацун градана РС.уцинак нула.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цобер

22.01.2017 10:25

Чуј АМБАСАДОР ????дај не лупај ако бога знашДа је амбасадор добио би позивницу за инагурацију То представништво не ради ништа Ниити издаје пасоше нити може склапати економске уговоре са америком, нити издавати било кава увјерења грађанима БИХ ........то су измишљена предстваништва болесног Доде за које мисли да че се некад претворити АМБАСАДЕ.Тај Обрад не може остварити ни један ЗВАНИЧНИ контакт са амбасадом САД јер амбасаде раде искључиво са амбасада признатих држава.

Name

Ре. Цобер

22.01.2017 12:28

Па он и Зељка су се јуце састали са Трамповим сефом кабинета.

Name

@ерерцобер

22.01.2017 14:49

Јесу, јесу, Зељка се састала, а посебно Сњезана која нема никакву функцију у Републици Српској. Она јесте Додикова зена, али нема право да се састаје са званицницима других дрзава

Name

пирмо пирмо

22.01.2017 09:49

Има ли ико да ми објасни у чему смета ОХР ???забрањује да се доносе закони о смањењу непродуктивне администрације.повечање пензија.плата бољег здравственог осигурања,градње аутопутева,бољих услова рада,......стварно не знам у чему је фол???????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легенда

22.01.2017 10:15

Јос један лопов покусава да нам оци затвара. Пуно вас је сто јесте јесте.

Name

Игор

22.01.2017 09:52

Народе помно прати све, ниста не пропустај. Поново ради биоскоп , поново ради биоскоп !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леонид

22.01.2017 10:03

"...Закључује Кесиц́..." Кесиц́ добро ради за себе, али и за кога још - видец́емо? Мора да је он купио те карте за Цвијановиц́ку и Додикову жену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

План б

22.01.2017 10:09

Обрад Кесиц прица оно ста његови налогодавци од њега зеле да цују.Плацен је из будзета РС, а плаца му је у рангу Инцкове.Све се своди на разна обецања и подизање морала владајуце партије.Ко мисли да це он и остатак екипе лобиста успјети у својим обецањима зелим пуно среце и здрав разум.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

22.01.2017 10:13

Република Српска, је у свјетском врху позната једино по издвајању средстава за лобирање у САД.Успјех гарнитуре људи на целу са госп.Кесицем је финализиран стављањем Пресједника Додика на црну листу и у најмању руку би влада Рс требала смјенити госп Кесица јер је вјероватно довео у заблуду госп Додика.Како зивимо у лудој дрзави ,тако се Кесиц наставља понасати као да се ниста није десило и прица небулозне планове који су и довели до санкција Додику.Опозиција треба да затрази финанцијски извјестај о утроску средстава представниства у Америци,све уговоре за услуге лобирања и затразе смјену Кесица јер он оцито мисли потросити јос десетине милиона будзетских средстава на лобирање за скидање санкција и одбране лика и дјела великог воде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

22.01.2017 10:22

Може им све проћи кад нема опзиције (спавају зимски сан)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

22.01.2017 10:24

Рефко и Чомбе ваљају бомбе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Деки

22.01.2017 10:25

Ови стварно сматрају народ глупим, а можда то заиста и јесте! Овај Кесић је све ово закључио након једног бала...а замислите шта још долази када се "упусти у причу са њима". Које спиновање за глупе народне масе! Је ли неко заиста мисли да је неки амерички политичар на балу и прослави о овоме причао? Је ли овај Кесић слушао Трампово обраћање? Је ли примјетио реченицу да ће убрзано радити на ракетном систему одбране? Од кога да се брани? Од Гвинеје можда?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрад Кесић разговарао са Трамповим савјетником и шефом кабинета

22.01.2017 10:26

Обрад Кесић, шеф Представништва Републике Српске у Вашингтону разговарао је са шефом кабинета новог предсједника САД-а Доналда Трампа, Рајнсом Прибусом.Шеф представниства је такође размијенио мишљење о актуелним темама америчке спољне политике са господином Џорџом Пападопулосом, савјетником америчког предсједника Трампа за спољну политику. Обрад Кесић је учествовао на пријему "Хеллениц Инитиативе" - Грчке братске невладине организације која је повезана са Грчком православном црквом у Америци. На том пријему Архиепископ Деметриос је додијелио медаље Светог Павла Рајнсу Прибусу, конгресмену Гасу Билиракису и Џорџу Гигикосу, савјетнику и политичком стратегу предсједника Трампа. Кесић је рекао да је задовољан са разговорима са господом Прибусом и Пападопулосом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДЕ ГОТХИА

22.01.2017 10:33

ОВАЈ КЕСИЋ СТВАРНО ВОЛИ ДА МНОГО ЛАЖЕ - АЛИ САДА ЈЕ СТВАРНО ПРЕТЈЕРАО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Синнy Боy

22.01.2017 10:34

Да оде ОХР?! И шта онда? Шта народ и грађани имају од тога? Користи могу имати само политичари. Премда је и ОХР поприлично разочарао, поготово што је омогућио бесомучну пљачку свих народа и оба ентитета и ништа није учинио да то спријечи. Ако и сам у њој није учествовао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алан Форд

22.01.2017 10:35

Која лопина је овај Кесић

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б орац рс

22.01.2017 10:36

НЕМОГУ ВЈЕРОВАТ ДА ТОЛИКО МОГУ ЛАГАТ ОВАЈ НАРОД КО ЈЕ ЛУД ДА ПОВЈЕРУЈЕ ДА ЦЕ ТРРАМП БАВИТИ СЕ Р СРПСКОМ ЗНАМ ДА УТОПЉЕНИК И ЗА СЛАМКУ СЕ ХВАТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

иста слика

22.01.2017 10:43

Само ти кесицу узмај милионе од градјана српске које ти баја даје и лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Момо

22.01.2017 12:01

А мозда узима само пола од пара градјана Српске а пола Сарцу даје...хммм.Биг Деал.

Name

Крајисник

22.01.2017 10:49

Само сањајте .доста је било бламирања

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бн

22.01.2017 10:51

Само се надајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Купусар

22.01.2017 10:54

Ако казе господин Кесиц и то за Спутњик онда се ради о дефакто аутентицним и провјереним информацијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

22.01.2017 10:54

Не треба да се опет зезнемо као 1918-те и 1945-те,сада треба искористити шансу кад су наши пријатељи у овом свету главни играчи,па треба под хитно направити једну јаку и стабилну Српску државу на нашем дворишту бивше нам СФРЈ.Али да буде економски јача и од Швајцарије.Ми Срби смо то као народ сигурно заслужили да нам неко понуди да сами заокружимо своју државу на тлу бивше нам СФРЈ,толико би овај свет требао да нам то дозволи,омогући и обезбеди с обзиром шта смо све овом свету дали и колке смо жртве за то поднели.Ред би био и да наш напаћени Српски народ једном ово Сунце огреје и целу нашу ту будућу државу.Кад бре шиптари имају државу и излаз на море,а немају ни једног научника,ни једног кошаркаша,ни једног...,па стварно није у реду да ми немамо државу и то какву ми хоћемо,да је заокружимо на простору бивше нам СФРЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Драгутин

22.01.2017 11:30

На којим си ти дрогама?

Name

ре

22.01.2017 11:46

Каква си ти будалетина Драгутина.

Name

Qуqу

22.01.2017 11:48

Шта, 'на простору бивше нам СФРЈ'..??!! Не булазни Драгутине ако бога знаш..!! Зар нисмо рекли до Токија, па онда даље до Милвокија.......

Name

Знамо ко си ти

22.01.2017 12:01

Некад си био Драган сада си Драгутин , прича ти је иста не проваљуј се , смараш мајке ми

Name

Момо

22.01.2017 12:03

Наси пријатељи главни играци???? Драгутине.. Стварно си блесав.

Name

Човјек

22.01.2017 10:54

Ово је вријеђање људске интелигенције Кесиц Спутник е јос Фали Галијасевиц и Лазански.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питам се

22.01.2017 11:04

Па ста и ако се укине ОХР.Ста онда??Хоце ли нам онда бити боље??Мислим да неце.А у осталом не пита се само тај Крамп.Није ни он драги Бог.По мени обицни шверцер и популиста који це брзо испухати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

22.01.2017 11:13

Ако сам добро схватио, а јесам..по ријецимма овог билмеза Кесица ...РС се нуди да посредује у преговорима измедју двије највеце силе на свијету САД-а и Русије???!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Хм

23.01.2017 12:16

Русија,Кина,САД и ЕУ са нестрпљењем оцекују слиједеци потез РС и Додиков позив за састанак у БЛ , а у вези хитног рјесавања свјетске кризе и новог свјетског поретка.

Name

Да се небуде ИЗВИЊАВАО за причу малој Дјеци

22.01.2017 11:13

Зна Касић ДА је у Америци свако ЛАЖНО БЛЕБЕТАЊЕ и не ИСТИНА кажњава :; Притворем , новчано и Депортацијим. Пухајучи Уз Вјетар МИЛОРАДА ДОДИКА ,, могло би га коштат финих Пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

22.01.2017 11:18

Напред кесиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово је занимљиво

22.01.2017 11:21

Делегација РС у Wасхингтону себи узела за право да говори у име Србије Делегација РС у Wасхингтону себи узела за право да говори у име Србије Архив / Вијести.ба У свим контактима које смо имали ових дана износили смо наше ставове да су Република Српска и Србија спремне да имају најбоље односе са новом америчком администрацијом и да смо спремни да јој помогнемо тамо гдје мислимо да можемо бити од користи, а то управо јесте изградња новог односа са Русијом, с обзиром на то да и у перцепцији, а и у реалности, Република Српска и Србија уживају добре односе са Москвом, рекао је Обрад Кесић, шеф Представништва Републике Српске у Wасхингтону, а преноси РТРС. Сходно томе поставља се питање одакле шефу Представништва Републике Српске могућност да износи ставове Републике Србије по питању односа са новом америчком администрацијом. Да ли је делегација РС-а на челу са господином Кесићем, придруженим члановима премијерком РС-а Жељком Цвијановић и Сњежном Додик од премијера Србије Александра Вучића за то добила зелено свјетло, то остаје непознаница, као и то да ли су истину делегација РС-а разговарала са било ким по том питању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

22.01.2017 12:08

Ма какво зелено свјетло од Вуцица???? Свако до представниство окупља све Србе са балкана,па они на основу фолклорне традиције говоре у име Срба. Инаце та предтавниства су толико јака и моцна,отприлике, као свака сиптарска сластицарна у БГ. Једноставно затуцани људи.

Name

Ре занимљиво

22.01.2017 12:18

Гдје су селфие изостали од тих сустета?

Name

Турк

22.01.2017 11:37

Мозете ви тросити пара које немате до миле воље за лобирање људи око овог или оног америцког предсједника али НИКАД нецете имати неког ко це лобират директно код њега за све против оног за ста Срби лобирају.. Неко ко га директно на тел мозе назвати и разговарат. За то требас имати пријатеље у свијету који несто знаце на овој планети а не ове пљацкасе који се представљају да су неко и несто а у ствари су будјетлије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

22.01.2017 12:10

Бас тако. Ако цемо по баби и стрицевима онда има и Инцко везу. Калифорнија-Терминатор-републиканац-гувернер-аустријанац.

Name

Искрено

22.01.2017 11:46

Извор спутњик ?? паметном доста

ОДГОВОРИТЕ
Name

хахаха

22.01.2017 11:59

Хахахаха.јој ал сами себе лажу.хухухухохохо

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

22.01.2017 12:31

Ти си Кесицу одлазеци представник, дзаба мељес и лазес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зива истина

22.01.2017 13:03

Ако је то изјавио Кесиц мора да је све сто је рекао истина неспорна. Зар сумњате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

22.01.2017 13:29

Па Кесићу, како те није срамота лагати? Докле ћеш лагати? Постоји снимак где је била госп. Цвијановић, каква инагурација, није позвана госп. Меркелова на инахгурацију. Кесићу , молим те престани лагати, молим те, молим те не обмањуј народ у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кондор их позобао

22.01.2017 13:45

Нема покварењака као сто су ови из СНСД, ДНС и СП секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зврцка

22.01.2017 14:00

Обрад је цисти геније.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мистер x

22.01.2017 15:00

Тип Обрад Кесиц је нико и ниста тамо вјеруј те ми,Цак ни Срби који зиве овде у Америиц немају појма ко је он и кога заступа.Кад се треба несто око докумената или виза Амбасада Босне и Херцеговине је на услузи/ са Босњаком на целу /заборавио сам му име/.Тако све сто долази од овога је циста лаз и измисљотина и правдање пара/Додикових/ Престаните људи вјеровати овима и оваквима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омг

23.01.2017 11:00

Хахаха, каква продаја магле овом несретном и слудјеном народу. Да, да, Трамп нема паметнија посла и само је цекао вас па да ријеси питање затварања ОХР-а и да отјера Инцка. Сви це бити персоне нон грата само да се Миле и Кесиц питају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муса Кесеџија

23.01.2017 11:23

Алај нас дере овај директно из Вашингтона. Колико ли нас кошта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Семпре

23.01.2017 19:51

Хоце Кесицу, хоце, Трумп це одмах звати Милета да му договори састанак код Путина, јер Трумп то не мозе сам, нити ико од 11000 запослених у Стате департменту. Након тога це му Билал средити састанак у Исилу, а Кељменди код својих да мало смање дотур гудре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обрад Кесић је ЦОПИА Милорада Додика

24.01.2017 02:21

Кесић ми га знамо оваквог овамо ;То је један врхунски Мафијаш,, криминалац,,Човјек гледа само свој ИНТЕРЕС, његова борба за РС је колико Има у његовом џепу, све остало је ШУПЉЕ ПРИЧЕ. Зато могу рећи каква ОН и борба ту нема ни Б од борбе за РС. Потпуно исти као и Милорад. Он и само он ,, све може а ништа Неможе само ПРАЗНА прича у Маглу. Сматра се ВЕЛИКИМ СРБИНОМ а у Цркви је само кад треба нека донација ал у његов џеп . Барем 70 %..

ОДГОВОРИТЕ
Name

мајмуни

24.01.2017 20:38

Ако Русија и Америка буду умијесани боље бјезите тудја рука свраб не цесе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Човјек

24.01.2017 21:15

Кесић је псеудоним за Галијасевица кад се јавља из УСА.

ОДГОВОРИТЕ