Бекер: Новаче, поцепај мајицу, баци рекет, покажи емоције!

Бекер: Ја овог Новака не познајем! Доскорашњи тренер Новака Ђоковића Борис Бекер критиковао је српског тенисера због недостатка борбе против Дениса Истомина, 117. играча света. Шта се десило са Новаком Ђоковићем? Доживео је крах наш најбољи тенисер у другом колу Аустралијан опена. Денис Истомин је однео највећу победу у каријери, а занимљиво виђење Нолетовог наступа у Мелбурну имао је његов бивши тренер Борис Бекер.

Тенис 22.01.2017 | 20:20
Бекер: Новаче, поцепај мајицу, баци рекет, покажи емоције!
- Све време је изгледао потпуно ноншалантно на терену, а то није Новак којег ја познајем! Више бих волео да га видим како ломи рекет, цепа мајицу, чини нешто да покаже емоцију. Није срамота губити мечеве. Дешавали су се порази од Мареја, Надала или Вавринке у финалу Ју Ес опена. Од таквих играча може да се изгуби. Чак и када Новак игра добро, може да изгуби. Али, не од Дениса Истомина! Ђоковић није повређен, водио је 2:1 у сетовима... Све што се десило на том мечу је било необично и не уклапа се у слику коју имам о Новаку Ђоковићу - рекао је Бекер за “Њујорк Тајмс”.

Немац је објаснио и зашто је сарадња прекинута.

- У другом делу прошле године Новакови приоритети су били другачији и он је то сам признао. То је за мене био главни разлог зашто сам прекинуо сарадњу, јер сам осетио да мој посао више није толико важан. У мечу против Истомина видео сам код њега недостатак воље и жеље да се победи.

"Све време је изгледао потпуно ноншалантно на терену, а то није Новак којег ја познајем. Више бих волео да га видим како ломи рекет, цепа мајицу, чини нешто да покаже емоцију. Није срамота губити мечеве. Дешавали су се порази од Марија, Надала или Вавринке у финалу УС Опена. Од таквих играча може да се изгуби. Чак и када Новак игра добро, може да изгуби. Али, не од Дениса Истомина. Ђоковић није повређен, водио је 2:1 у сетовима. Све што се десило на том мечу је било необично и не уклапа се у слику коју имам о Новаку Ђоковићу“, рекао је Бекер за “Њујорк Тајмс”.

Немац је напустио стручни тим српског тенисера после трогодишње сарадње током које је Ђоковић освојио 25 турнира, од чега шест Грен слемова, а сада је објаснио и због чега је дошло до прекида сарадње.

"У другом делу прошле године Новакови приоритети су били другачији и он је то сам признао. То је за мене био главни разлог зашто сам прекинуо сарадњу, јер сам осетио да мој посао више није толико важан. У мечу против Истомина видео сам код њега недостатак воље и жеље да се победи", објаснио је славни Немац.

Извор: блиц.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар