Не препознајем оваквог Новака

Борис Бекер је у интервјуу за "Њујорк тајмс" коментарисао Ђоковићеву игру, али и понашање током пораза од Истомина у другом колу Аустралијан опена, говорећи да не препознаје оваквог Новака, који мора нешто да уради у вези са собом.

Србија 20.01.2017 | 13:57
Не препознајем оваквог Новака
Бекер је изјавио да су разлози његовог растанка са Ђоковићем неспоразуми и осећај да Новаку тенис није први приоритет.

„Очигледно је да њему у другом делу године тенис није био главни приоритет, то је признао и Новак и то је главни разлог нашег растанка, јер сам осетио да нисам толико потребан", рекао је Бекер.

Бекер је коментарисао чудно понашање Новака на терену.

„Гледао сам меч са Истомином и схватам да се Новак борио са њим скоро пет сати, али нисам видео онај интензитет, ону жељу за победом, нисам видео да је ментално полудео и победио. Био је веома ноншалантан и то није Новак којег ја познајем. Радије бих волео да га видим како ломи рекет, цепа мајицу или било шта друго што би га емотивно покренуло", изјавио је Бекер.

„Није срамота изгубити, ово је сјајна ера тениса, можете изгубити против Марија, Вавринке, Надала, Новак може изгубити чак и када игра добро против њих, али не смете изгубити против Истомина. Ђоковић очигледно није био повређен, имао је предност у сетовима и ништа од тога ми се не уклапа у целу причу, то није Новак каквог ја познајем", додао је Бекер.

„Он мора сад да се врати неким основама и стварима које су га учиниле најбољим. Сада мора бити искрен и критичан према себи, јер се једино тако може пребродити оваква ситуација. Ако му је то главни приоритет, не сумњам у њега да ће се вратити на свој победнички низ", изјавио је Бекер за Њујорк тајмс.

(Њујорк тајмс)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

дфд

20.01.2017 14:08

Да, Бекер је заиста у праву и исто сам размишљао. Овај пут Ноле греши. Неће извући енергију из медитација. На терену мораш бит само борац. Љутња помаже, подиже систем, а то му је и фалило. Медитација са индијцем мозе за афоризме. Тако ми је тешко видети турнир без њега. Мислим да би га у поновном сусрету самљео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ех

20.01.2017 17:08

Не мозе " и јаре и паре. "

Name

Милан

20.01.2017 17:51

Зар ви не видите да је каријера завршила.Успесна каријера а сад породица и крај поста.

Name

дфд

20.01.2017 19:48

Зашто би његова каријера била заврсена. Узео је Мареја пре десет дана и опет би. То су бесмислене тврдње. Још ће он да влада, само је сигурно да долазе млади људи зељнији игладнији титула. На његовом месту ја би пазио јер како лостоје катализатори, тако постоје и инхибитори.

Name

Игор за ДФД

21.01.2017 21:19

Цуј млади , па ста је он дјед ?

ОДГОВОРИТЕ