Ди Марија: Зову ме, али - нећу да идем у Кину!

Не привлачи ме новац као неке, људи причају оно што желе! "Оно што ја желим јесте да останем тамо где сам срећан, да играм фудбал тамо где ми је лепо и да остварим дечачки сан - да освојим Лигу шампиона", каже Ди Марија.

Фудбал 24.01.2017 | 12:30
Ди Марија: Зову ме, али - нећу да идем у Кину!
Долазак Јулијана Дракслера у Пари Сен Жермен многи француски медији искористили су како би Анхела Ди Марију преселили у Кину. Интересовања са Далеког истока за врсног аргентинског крилног нападача јесте било. Али, Ди Марија ни не размишља о томе да напусти Парк принчева у скорије време. Тачније, бар док му не истекне уговор, јуна 2019. године. 

То је и сам Ди Марија признао, у разговору за аргентински огранак ЕСПН. 

"Са Пари Сен Жерменом имам уговор на још две и по године. Мојој породици је много лепо овде, а и мени. Остаћу у клубу бар до краја уговора, сигурно", открио је Аргентинац. 

О вртоглавим уговорима из Кине ни не размишља. Каже, не занима га таква врста пословања.

"Свако може да прича и мисли шта год жели. Наравно, било је прича и шушкало се свашта. Људи могу да иду у Кину и то је њихов избор. Тамо има много пара и то их сигурно привлачи. Али, мене не. Оно што ја желим јесте да останем тамо где сам срећан, да играм фудбал тамо где ми је лепо и да остварим дечачки сан - да освојим Лигу шампиона".

Последњих недеља доста се писало о томе да је Ди Марија незадовољан својим статусом у ПСЖ. У исто време шушкало се да је његов агент, Жорж Мендеш, у преговорима са неколико кинеских клубова и да покушава да извуче мега-уговор, од бар 30.000.000 евра годишње. После обрачуна пореза.

Ове сезоне Ди Марија је одиграо 24 утакмице у свим такмичењима. Постигао је четири, а асистирао код девет голова. 

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар